IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 31. avgust 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan plijeni osmjehom, Bik kolebljiv, Blizanci u stagnaciji, karmička ljubav za Raka, Lav gubi dominaciju, Djevica pred iskušenjem, Vaga uvodi red, Škorpija nametljiva, Strijelac bez ulova, Jarac na čekanju, Vodolija u fokusu, Ribe zainteresovane. Ovo je dnevni horoskop za 31. avgust 2023. godine.

Ovan
Posao: Realno je očekivati još jedan veoma dinamičan dan na polju bezmalo svih profesionalnih aktivnosti. Privodite kraju od ranije započete projekte, a sa novim malo pričekajte.
Ljubav: Sjajan dan biste mogli da očekujete i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, glavobolja.

Bik
Posao: Pokušajte tokom ovog dana da izbjegnete verbalne nesuglasice sa bližim poslovnim saradnicima, i posvetite se prioritetnim zadacima.
Ljubav: Pozabavite se razmišljanjem i pravljenjem nekog plana za budući period sa vašom dragom osobom.
Zdravlje: Pad imuniteta, pojačajte unos voća i vitamina.

Blizanci
Posao: Budite efikasni i poradite na organizaciji, nije mudro rasplinuti se na više strana. Vodite računa o papirologiji i generalno o komunikaciji.
Ljubav: Povoljni aspekti najavljuju uzbudljiv dan u sferi ljubavnih dešavanja kod većine Blizanaca. Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih predloga.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak
Posao: Uobičajeno naporan dan očekuje Rakove i ove srijede. Ipak, ukoliko zauzmete odgovarajući stav i napravite racionalan plan obavljanja poslovnih zadataka, sve ćete stići.
Ljubav: Bez spektakularnih zapleta na ljubavnom planu tokom ovog dana. Pozabavite se analizom prošlih dešavanja, i sopstvenog ponašanja.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav
Posao: Budite spremni da adekvatno reagujete kada je u pitanju konkurencija, od osoba koje ne dijele vaše mišljenje po pitanju realizacije nekih vaših ideja.
Ljubav: Pokažite spremnost na kompromis kada su vaši zajednički interesi u pitanju.
Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Čitaj još:   DOKTORI sa VMA naređuju: Vučku STROGO ZABRANJENO, bar narednih mjesec dana... (foto)

Djevica
Posao: Obratite pažnju na dogovore koje sklapate sa osobama iz drugih životnih sfera ili angažujte pomoćnika za prateće poslovne detalje.
Ljubav: Nije loš dan da neke dileme iz prošlosti konačno pokušate razriješiti. Budite korektni i smireni.
Zdravlje: Odlično.

Vaga
Posao: Pozabavite se završetkom zaostalih obaveza i sređivanju papirologije i formalnosti bitnih za buduća profesionalna angažovanja.
Ljubav: Mogli biste da tokom ovog dana inicijativu za ljubavna dešavanja prepustite drugoj strani, ukoliko vam je to podrazumijeva se u interesu.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija
Posao: Nemojte se brinuti ako nešto od zacrtanih obaveza ne uspijete na vrijeme da završite, bolji period svakako nailazi.
Ljubav: Oni predstavnici koji su voljni da krenu u osvajačke akcije imaće danas veoma povoljnu klimu koja odgovara njihovom senzibilitetu. Uživajte.
Zdravlje: Moguća nesanica.

Strijelac
Posao: Ne bi bilo loše da vaše poslovne zamisli realizujete etapno, korak po korak, nemate nijedan razlog za žurbu i nerviranje, sve ide svojim tokom.
Ljubav: Odličan je dan ukoliko ste planirali da uživate sa dragom osobom u nekoj od zajedničkih aktivnosti. Budite malo kreativniji nego inače.
Zdravlje: Odlično.

Jarac
Posao: Fokus Jarčevima danas trebalo bi da bude prvenstveno na završavanju započetih obaveza kojih ima i previše, a sve ostalo kada zato dođe red. Izbjegavajte nesporazume i verbalne konflikte sa saradnicima.
Ljubav: Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja, moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora.
Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija
Posao: Vrlo povoljan dan je pred većinom Vodolija, da se sa pojačanim angažovanjem posvete kako tekućim obavezama, tako i pripremi za realizaciju nekih potpuno novih zamisli kojih imate brdo na umu.
Ljubav: Ne dozvolite da vam promaknu sitnice u promjeni ponašanja drage osobe, reagujte na vrijeme, kako bi spriječili posledice loše donetih odluka.
Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, boravak u prirodi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 13. april 2023. godine

Ribe
Posao: Ne dozvolite da budete u određenoj mjeri iskorišćeni i zloupotrebljeni od nekorektnih saradnika. Zauzmite jasno svoj stav i zaštite svoje interese prije svega.
Ljubav: Slobodne Ribe, ima pomaka, prija vam ono što se dešava u vašem ljubavnom životu. Samo nemojte da zakoračite u nerealno i idealizaciju kao što umijete.
Zdravlje: Jačajte imunitet, unosite više tečnosti i vitamina.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more