IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: JAKOV Milatović, pokazao svoje ljudske i političke “kvalitete”, jasno je zašto mu čak ni članovi PES ne vjeruju… (foto)

Slučajni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, u sinoćnjem intervjuu na RTCG, zasipao je javnost demagoškim tiradama i praznim političkim floskulama. Pritisnut gubitkom kontrole u matičnoj partiji, u naletu bijesa prema onima koji ga sad već otvoreno prozivaju za spletkarenje u sopstvenim partijskim redovima, Milatović je juče građanima pokazao svoje pravo lice, saopštili su iz Demokratske partije socijalista. 

„U osvetničkom raspoloženju prema svojoj partiji u kojoj mu se uticaj mjeri promilima, optužio je pojedince iz PES-a da se tajno ali učestalo, sastaju sa Aleksandrom Vučićem?!

Iznenađuje nas da takve navode o toj partiji čujemo upravo od jednog od njenih lidera tek sad, a da je o tome ćutao u predsjedničkoj kampanji. Ogovaranje partije čiji si navodni lider, još jedno je “čudo neviđeno” na našoj političkoj sceni“, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, Milatović je juče pokušao i da ubijedi građane kako su proruske partije u koaliciji “Za budućnost Crne Gore“ pod kontrolom Aleksandra Vučića, idealni partneri za izgradnju evropskog puta naše države?! 

Čitaj još:   DODIK NASTAVLJA S PROVOKACIJAMA-OPET O SREBRENİCİ

„Zato nam je zadovoljstvo da neko ko forsira proruske stranke i gura ih u izvršnu vlast, ima loše mišljenje o DPS. Naša partija može sa svima da razgovara, ali nikad neće biti partner plaćene posluge Aleksandra Vučića i zvaničnog Beograda, jer su vrijednosti koje zastupamo dijametralno suprotne Milatovićevim i onim koje forsiraju njegovi partneri iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”, a koje su im zadate u Beogradu i Moskvi.

Jučerašnji Milatovićev nastup pokazao je njegove ljudske i političke “kvalitete”, i sada je jasno zašto mu čak ni članovi PES ne vjeruju a kamoli ostali građani Crne Gore“, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DPS: Aleksandar VUČIĆ, se odgovorom na pitanje koje je sam sebi namjestio, ponovo se miješa u popis u Crnoj Gori... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more