IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović poslao poruku sa FILIPINA: Ako MILOJKO Spajić ne uspije u formiranju Vlade CRNE GORE, moraćemo da tražimo neke nove solucije… (foto, video)

Dritan Abazović, govoreći o dosadašnjem toku formiranja Vlade CRNE GORE, je poručio kako se URA nije miješala u proces…

MANILA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 31. VIII. 2023… 19: 58… DRITAN Abazović poslao poruku sa FILIPINA: Ako MILOJKO Spajić ne uspije u formiranju Vlade CRNE GORE, moraćemo da tražimo neke nove solucije… (foto, video)

MILOJKO Spajić je još u večeri parlamentarnih izbora poručio kako neće praviti Vladu sa Građanskim pokretom URA i Demokratskom partijom socijalista.

foto RTCG

Odlazeći premijer i lider URE Dritan Abazović nije direktno odgovorio na pitanje da li bi ta stranka hipotetički mogla biti dio nove većine ako bude zatrebalo.

Govoreći o dosadašnjem toku formiranja Vlade, on je poručio kako se URA nije miješala u proces.

“Milojko Spajić imao je mogućnost da bira tim, a ako bude uspješan (u formiranju) čestitaćemo mu. A ako ne, onda moramo ići ka nekim novim solucijama”, poručio je on sa Filipina.

Čitaj još:   NEČUVENO: Ko uči djecu u igraoni, da pjevaju Veseli se srpski rode... (foto i video)

Podsjetimo, MILOJKO Spajić je još u večeri parlamentarnih izbora poručio kako neće praviti Vladu sa Građanskim pokretom URA i Demokratskom partijom socijalista.

Sa druge strane, URA u novom sazivu Skupštine ima četiri poslanika. Ta partija je na junskim izborma nastupila u koaliciji sa Demokratama.

“Iako je na Filipine otputovao privatno i o svom trošku, za predsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića sinoć je priređen doček na aerodromu u Manili, u prisustvu brojnih domaćih medija. U čast dolaska, predsjednik Filipina Bongbong Markos danas će premijeru Abazoviću prirediti svečani prijem. Premijer će bodriti našu košarkašku reprezentaciju u meču druge faze Svjetskog prvenstva protiv Sjedinjenih Američkih Država”, navodi se u objavi.

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more