IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KLJUČA PO CRNOJ GORI: Na društvenim mrežama “sahranili” mandatara za sastav nove vlade MILOJKA Spajića… (foto, video)

Podsjećamo, portparol DPS- a Miloš Nikolić objavio je nedavno sraman video kojim se uz govor i pjesmu mržnje napadaju manjinski narodi i poziva na haos u Crnoj Gori.

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija kojom se prijeti mandataru za sastav nove vlade i lideru Pokreta “Evropa sad” Milojku Spajiću.

“Poslije kraće i teške bolesti preminuo je naš brzo prežaljeni. Dženaza se održava na Zlatici na kružnom toku na ulazu na Autoput. Ništa se ne prilaže samo se ispraća ako ga crna zemlja prihvaća 19:00”, navodi se u poruci.

Hoće li nadležni reagovati.

Podsjećamo, portparol DPS- a Miloš Nikolić objavio je nedavno sraman video kojim se uz govor i pjesmu mržnje napadaju manjinski narodi i poziva na haos u Crnoj Gori.

Na videu se smjenjuju fotografije političara – Ervina Ibrahimovića, Mehmeda Zenke, Adrijana Vuksanovića, Milojka Spajića, Mila Đukanovića, a sve ih prati poruka “svi zajedno protiv izdajnika i svetinjokradica.

Čitaj još:   UŽAS Kasapina Srđana Lalića, spreman je da progovori o ubistvima: Žrtve pržio peglom i čupao im nokte na živo... (foto, vidro)

I grakću crne ptice, na pravoslavnom krstu, opšet se bude dušmani i psuju majku srpsku… U boj, u boj, u boj, ustani Srbine moj, ne idi nikud sa ognjišta svog, Srbina čuva slava i Bog”, sthovi su koji prate video snimak.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more