IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. septembar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u okovima, Bik se ne uklapa, Blizanci nepromišljeni, Rak ishitren, Lav u sukobu, Djevica živi zdravo, Vaga otvorena, Škorpija popravlja stvari, Strijelac mudruje, Jarac ne pristaje na manipulaciju, avantura za Vodoliju, Ribe u blokadi. Ovo je dnevni horoskop za 03. septembar 2023. godine.

OVAN
Posao vam je prioritet i jako vam je važno da na tom polju date svoj maksimum. Djeluje vam da se voljena osoba promijenila i da prema vama više nema iste emocije. Niste sigurni kako da se nosite sa tim. Problemi sa očima.

BIK
Imate sasvim stabilnu atmosferu na polju posla. Ne postoji ništa što bi sada moglo da vas brine. Veoma ste osjetljivi i nije vam lako da voljenoj osobi priznate svoje slabosti. Moguće je da se povlačite. Neophodna vam je fizička aktivnost.

BLIZANCI
Ukoliko se bavite poslom koji je na bilo kakav način povezan sa radom u javnosti, nije vam povoljan dan. Nemojte previše da čekate već se potrudite da preuzmete inicijativu ka osobi koja vam se dopada. Zubobolja.

RAK
Moguće je da ćete imati neke manje troškove ali vam dan generalno nije loš za polje posla. Partner je uporan u svojoj namjeri da dokaže kako je u pravu a vama to ne odgovara. Mogući su problemi sa nesanicom.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. april 2022. godine

LAV
Niste dovoljno informisani i to može da vam predstavlja problem na poslovnom polju. Ukoliko vam se dopada Strijelac možete da očekujete zanimljivu atmosferu u komunikaciji sa njim. Smanjite unos slatkiša.

DJEVICA
Vrijedno radite i želite da pokažete da ste spremni da ostvarite poslovno napredovanje. Moguće je da bježite od nekih činjenica kada je ljubav u pitanju. Za sada niste spremni da se suočite sa istinom. Zdravlje je sve bolje.

VAGA
Početak novog posla vam je pozitivno postavljen tokom današnjeg dana ali ne zanemarujte sitnice. Moguće je da imate neke manje razmirice sa partnerom. Potrebno je da budete spremni na kompromis. Infekcija grla.

ŠKORPIJA
Dolazi vam period u kojem vam neće biti lako da organizujete veliki broj poslovnih obaveza koje imate. Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da ste generalno zadovoljni vezom. Moguć je povećan apetit.

STRIJELAC
Uspješno ćete riješiti neke komplikacije na poslovnom planu i ostatak dana provesti zadovoljni. Ukoliko ste skoro ušli u neku novu vezu moguće je da vam i dalje nije lako da pokažete osjećanja. Moguća je vrtoglavica.

JARAC
Imate utisak da odrađujete i tuđi posao i da su se sve obaveze nekako nepravedno svalile na vas. Moguće je da ste donekle razočarani u svog partnera, ali ste spremni da mu date samo još jednu šansu. Glavobolja vas prati.

VODOLIJA
Polako prevazilazite poslovne probleme iz prethodnog perioda i dolazite do ostvarenja dosta bolje situacije. Postepeno stvarate sve bolje mišljenje o osobi koja vam se dopada. Povećajte unos magnezijuma.

Čitaj još:   PLAV: Bošnjačka stranka ugostila Majke Srebrenice, promovisana knjiga “Na strani čovječnosti” (foto, video)

RIBE
Moguće je da ćete uspjeti da popravite dosta stvari koje ne funkcionišu na pravi način u vašem poslovnom okruženju. Distanca koja postgoji između vas i voljene osobe može da se prevaziđe. Problemi sa kičmom su mogući.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more