IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rasvijetljeno ubistvo RADOSAVA Popovića u Nikšiću: Uhapšeni RADOVAN Radović i VUKOLA Rovčanin… (FOTO)

U pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote, oko 3.40 časova, u naselju Budo Tomović u Nikšiću, ubijen je Radosav Popović (31) iz Nikšića, saznaje nezvanično portal Standard iz policije. Policija je u katkom roku rasvijetlila ubistvo i uhapsila počinioca Radovana Radovića, kao i Vukolu Rovčanina zbog neprijavljivanja krivičnog djela.

Iz Uprave policije ističu da su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo koje se desilo u jutarnjim časovima i uhapsili dvije osobe.

“Slobode je lišen Radovan Radović (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, dok je Vukola Rovčanin (31) iz Nišića lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca”, navedeno je u saopštenju.

Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je jutros, kako navode, oko 3.40 sati obaviještena od zaposlenih u Medicinskom centru u Nikšiću da je na ukazivanje ljekarske pomoći dovezen Radovan Papović (31) iz Nikšića sa povredama zadobijenim od vatrenog oružja, bez znakova života.

“Po primljenom obavještenju službenici nikšićke policije su preduzeli sveobuhvatne radnje na rasvjetljavanju događaja i utvrđivanju svih činjenica pod kojima je nastupila smrt Papovića, a koji je stradao usljed zadobijene ustrijelne rane u predjelu grudi.

Čitaj još:   SRĐAN VUKADINOVIĆ: Politički Mapet šou i SITUACIJA U CRNOJ GORI... (foto)

Policijski službenici su u relativno kratkom roku došli do sumnje da je neposredni izvršilac ovog krivičnog djela Radovan Radović Sprovedenom kriminalističkom obradom locirano je i pronađeno mjesto izvršenja krivičnog djela gdje je izvršen uviđaj, a tokom dalje kriminialističke obrade identifikovan je izvršilac ovog krivičnog djela”, rekli su iz UP.

Pretragom terena, kako su naveli, pronađeno je sredstvo izvršenja krivičnog djela – pištolj, kao i čaura od ispaljenog projektila.

“Sumnja se da je pištolj korišćen kao sredstvo izvršenja krivičnog djela, a koji je izvršilac odbacio nakon izvršenog djela. Policijski službenici OB Nikšić, preduzimajući radnje na potpunom rasvijetljavanju ovog krivičnog djela lišili su slobode i Vukolu Rovčanina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca”, kazali su iz UP.

Osumnjičeni su, kako su naveli, od ranije poznata policiji.

“Radović je registrovan kao počinilac djela iz oblasti zloupotrebe droga, dok je Rovčanin registrovan kao izvršilac djela iz oblasti nasilja. Radović i Rovčanin će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, naveli su iz UP.

Čitaj još:   ''SAČEKUŠA''-UBISTVO ZA 100.000 EURA: (uznemirujući foto)

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more