IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA: Umro je MOHAMED AL- FAYED, bivši vlasnik Harrodsa i Fulhama, sin mu je poginuo zajedno s princezom Dianom… (foto, video)

Biznismen egipatskog porijetka izgradio je poslovno carstvo na Bliskom istoku prije nego što se preselio u u LONDON- Ujedinjeno Kraljevstvo 1970- ih…

LONDON: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 02. IX. 2023… 00: 38…  TUGA VELIKA: Umro je MOHAMED AL- FAYED bivši vlasnik Harrodsa i Fulhama, sin mu je poginuo zajedno s princezom Dianom… (foto, video)

Njegov najstariji Dodi poginuo je zajedno s princezom od Walesa Dianom u prometnoj nesreći, čije je okolnosti Al-Fayed godinama ispitivao, ostajući uglavnom izvan svjetla javnosti u prošlom desetljeću, živeći u svojoj vili u Surreyu sa suprugom Heini.

30274127

Mohamed Al-Fayed, bivši vlasnik poznate londonske robne kuće Harrods i nogometnog kluba Fulham, preminuo je u dobi od 94 godine, objavio je klub Fulham u priopćenju u petak.

Mohamed Al-Fayed, poslovni čovjek egipatskog podrijetla, poznat i kao vlasnik Harrodsa, izgradio je poslovno carstvo na Bliskom istoku prije nego što se preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo 1970-ih.

Njegov najstariji Dodi poginuo je zajedno s princezom od Walesa Dianom u prometnoj nesreći, čije je okolnosti Al-Fayed godinama ispitivao, ostajući uglavnom izvan svjetla javnosti u prošlom desetljeću, živeći u svojoj vili u Surreyu sa suprugom Heini.

Čitaj još:   ''PIPUN'' poručio Nimanbegu: NEĆE DOĆI NA VAŠE makar ga KOKOTOM ORALI... (foto)

U priopćenju objavljenom u petak navečer njegova obitelj je rekla: “Gospođa Mohameda Al-Fayeda, njezina djeca i unuci žele potvrditi da je njezin voljeni suprug, njihov otac i njihov djed, Mohamed, preminuo mirno od starosti u srijedu, 30. kolovoza 2023.”.

“Uživao je u dugoj i ispunjenoj mirovini okružen svojim najmilijima. Obitelj je zamolila da se u ovom trenutku poštuje njihova privatnost.”

Iz nogometnog kluba Fulhama (London), čiji je Al-Fayed nekoć bio vlasnik, poručili su da je “nevjerojatno tužno saznanje” o njegovoj smrti.

“Mohamedu dugujemo zahvalnost za ono što je učinio za klub, a naše su misli sada s njegovom obitelji i prijateljima u ovo mračno vrijeme”, stoji u priopćenju Fulhama.

BONUS VIDEO: Mohamed Al Fayed dead aged 94 as tributes flood in for ex-Harrods owner

izvor Jutarnji list.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more