IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U NIKŠIĆU: Radosav Popović (31) ubijen u naselju “Budo Tomović”, uhapšena dvojica osumnjičenih… (foto)

“Osumnjičene osobe su od ranije poznate policiji, R.R. je registrovan kao počinilac djela iz oblasti zloupotrebe droga, dok je V.R. registrovan kao izvršilac djela iz oblasti nasilja”

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 02. IX. 2023… 09: 38… UŽAS U NIKŠIĆU: Radosav Popović (31) ubijen u naselju “Budo Tomović”, uhapšena dvojica osumnjičenih… (foto)

Preduzimaju se aktivnosti u cilju identifikacije lica i utvrđivanja okolnosti navedenog krivičnog djela.

Sa mjesta ubistva, Foto: Svetlana Mandić

Radosav Popović (31) ubijen je jutros oko 3.40 sati u nikšićkom naselju “Budo Tomović”.

Kako su “Vijestima” kazali iz Opšte bolnice ubijeni je dovezen u bolnicu bez znakova života.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju policija je uhapsila Radovana Radovića, osumnjičenog za ubistvo, kao i Vukolu Rovčanina zbog neprijavljivanja krivičnog djela.

Iz Uprave policije je saopšteno da je nikšićka policija u kratkom roku rasvijetlila ubistvo.

“Slobode je lišen R.R. (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, dok je V.R. (31) iz Nišića lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca”, navode iz UP.

Kako dodaju, dežuna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić jutros je obaviještena od strane zaposlenih u Medicinskom centru u Nikšiću da je na ukazivanje ljekarske pomoći dovezen R.P. (31) iz Nikšića sa povredama zadobijenim od vatrenog oružja, bez znakova života.

Čitaj još:   Edin DŽEKO MORAO BIRATI IZMEĐU ĆEVAPA I PIZZE: Odgovor je šokirao Italijane... (foto, video)

“Po primljenom obavještenju službenici nikšićke policije su preduzeli sveobuhvatne radnje na rasvjetljavanju događaja i utvrđivanju svih činjenica pod kojima je nastupila smrt R.P, a koji je smrtno stradao usljed zadobijene ustrelne rane u predjelu grudi. Policijski službenici su u relativno kratkom roku došli do sumnje da je neposredni izvršilac ovog krivičnog djela R.R”, navode iz UP.

Sprovedenom kriminalističkom obradom, kako su dodali, locirano je i pronađeno mjesto izvršenja krivičnog djela gdje je izvršen uviđaj, a tokom dalje kriminialističke obrade identifikovan je izvršilac ovog krivičnog djela.

“Pretrage terena pronađeno je sredstvo izvršenja krivičnog djela – pištolj, kao i čaura od ispaljenog projektila. Sumnja se da je pištolj korišćen kao sredstvo izvršenja krivičnog djela, a koji je izvršilac odbacio nakon izvršenog djela”, piše u saopštenju UP.

Navode i da su nikšićki policajci, preduzimajući radnje na potpunom rasvijetljavanju ovog krivičnog, uhapsili i V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca.

“Osumnjičene osobe su od ranije poznate policiji, R.R. je registrovan kao počinilac djela iz oblasti zloupotrebe droga, dok je V.R. registrovan kao izvršilac djela iz oblasti nasilja. R.R. i V.R. će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, zaključuju iz UP

Čitaj još:   Načelnica policije u Srbiji postala hit na društvenim mrežama... (foto, video)

Uviđaj su obavili službenici PJ Nikšić u prisustvu tužiteljke Radmile Gačević.

izvor Antena M

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more