IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORİS Muratović: Da li će se organizovati auto- kolone sa zahtjevom da MILAN Lekić zadrži otpremninu od 8.000 eura? (foto)

Imajući u vidu da je Milan Lekić, nakon što je napustio poziciju direktora Vodovoda Pljevlja uzeo otpremninu u nivou 8.000 eura, koju nije vratio kada je UO i menadžment Rudnika na čelu sa Demokratom Dušanom Janjuševićem, prekršio zakon i Lekića po političkoj liniji, bez konkursa postavio na poziciju direktora RU Pljevlja, na kojoj je primao oko 4.000 eura mjesečno, nameću se razna pitanja, kazao je član izvršnog odbora DPS Boris Muratović.

„Da li se planira organizacija auto- kolone kako bi se omogućilo Lekiću da zadrži otpremninu iako je, nezakonito postavljen, samo na bazi osnovnih primanja, dakle plate, dobio preko 100 hiljada eura za dvije godine“, upitao je Muratović.

Jedno od pitanja koje je postavio je i to da li će jedan od zahtjeva auto-kolona biti i da se Miodrag Lekić zadrži na trenutnoj poziciji u Rudniku na kojoj prima preko 3.000 eura, iako je preko 100 hiljada eura na osnovu mjesečnih primanja već nezakonito dobio?

Čitaj još:   STRAŠNO, POTOP U VILI PAROVA:Voda nosi SVE PRED SOBOM, kad vidite šta rade ukućani zanijemiće te... (video)

„Da li je činjenica da Lekić prima platu u visini 4 prosječne zarade u Crnoj Gori, ima veze sa tim što Odbor direktora RU strahuje od kletvi vladike SPC, koji je pokušao da kadrira u energetskom sektoru, te one koji su smijenili nezakonito postavljenog Lekića, opomenuo da su krenuli “đavoljim putem”? pitao je on.

Na kraju je upitao ko će da odgovara za to što je Miodrag Lekić nezakonito već uzeo preko 100 hiljada eura, iako mu nije pripadalo.

izvor: gradskiportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more