IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. septembar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez ljubavnog kompromisa, Bik sa dobrom energijom, Ribe i Jarac u tandemu, solidan dan za Blizance, iznenadan raskid za Raka, Lav moćan, Djevica drži konce u rukama, Vaga stagnira, Škorpija ratoborna, Strijelac pozitivan, Vodolija voli slobodu. Ovo je dnevni horoskop za 04.09.2023. godine.

OVAN
Ukoliko očekujete potpisivanje novog ugovora moguće je da će vam to biti odloženo za neki drugi dan. Dopada vam se osoba koja je povezana na neki način sa vašim bliskim okruženjem. Povedite računa o jetri i pankreasu.

BIK
Moguće je da ćete danas biti opušteni i da vas problemi na poslovnom planu neće opterećivati. Primetili ste jednu šarmantnu osobu koja vam se dopala na prvi pogled. Uskoro ćete napraviti prvi korak. Osjetljivost urinarnog trakta.

BLIZANCI
Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete veoma lako završiti svoje poslovne obaveze. Partner pokušava da vas nagovori da razgovarate o zajedničkoj budućnosti ali vi niste spremni za to. Problemi sa alergijama.

RAK
Tokom današnjeg dana možete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Koncentracija vam nije najbolja. Imate utisak da voljena osoba menja svoj stav o nekim pitanjima. Uskoro ćete ostvariti napredak. Pad imuniteta vam je naglašen.

LAV
Možete da očekujete srećne okolnosti pod kojima ćete uspjeti da ostvarite manji poslovni napredak. Slijedi vam zanimljivo poznanstvo koje veoma lako može da vodi do ozbiljne veze. Osjetljiv kardiovaskularni sistem.

Čitaj još:   HIT NA MREŽAMA: Oglas za stan u Beogradu- ljudi ne veruju koliko vlasnici traže za 20 kvadrata na Zvezdari... (foto, video)

DJEVICA
Povoljan je dan za rješavanje problema na poslovnom planu. Vi ćete danas biti nosioc lijepih vesti. Osjećate se jako dobro pored voljene osobe i zadovoljni ste. Emotivno ste ispunjeni. Osjetljiv probavni trakt.

VAGA
Moguće je da imate potrebu da pokažete da se vaše mišljenje ne poklapa sa mišljenjem većine. Moguće je da partner sumnja u vas i da zbog toga imate probleme u vezi ili braku. U odličnoj ste formi! Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA
Imate utisak da ste napravili grešku kada je u pitanju neka poslovna odluka. Partner vam pruža maksimalnu podršku po svim pitanjima i možete sasvim da se oslonite na njega. Hronične tegobe vam se vraćaju.

STRIjELAC
Imaćete priliku da ostvarite stabilizaciju poslovne situacije. Generalno vas očekuje pozitivan dan. Spremni ste za nove avanture! Ozbiljna veza sada nije nešto čemu težite. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

JARAC
Želite da napravite dugoročni plan ali vam to za sada ne ide od ruke. Neke stvari ne možete da predvidite. Moguće je da vam se dopada neka osoba koju poznajete već duže vrijeme, ali krijete osjećanja. Problemi na nervnoj bazi.

VODOLIJA
Uspješno se prilagođavate okolnostima u poslovnom okruženju i lako učite trikove novog posla. Moguće je da ste riješili da okrenete novi list i da se posvetite traženju prave osobe za sebe. Povedite računa o višku kilograma.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. decembar 2021. godine

RIBE
Očekuje vas prilika da napravite manji poslovni uspjeh. Polje zarade je jako dobro prikazano. Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi ali ponekad vam izgleda kao da je to nemoguće. Dobro se osjećate i nemate probleme.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more