IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO TO SE DO SADA NIJE DEŠAVALO: KSCG na objavi sa DRITANOM Abazovićem– zabranio komentare… (foto)

Košarkaški savez Crne Gore danas je na društvenim mrežama podijelio informaciju o tome kako je meč protiv Sjedinjenih Američkih Država u Manili, zajedno sa čelnikom te organizacije Nikolom Pekovićem, pratio i odlazeći premijer Dritan Abazović.

MANILA- PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, nedelja, 03. VIII. 2023… 00: 38… EVO TO SE DO SADA NIJE DEŠAVALO: KSCG na objavi sa DRITANOM Abazovićem– zabranio komentare… (foto)

Zbog čega su administratori naloga KSCG donijeli odluku da zabrane komentarisanje baš na toj fotografiji – za sada nije poznato.

Izvor: Screenshot

Ipak, jedan je detalj donekle zanimljiv – za razliku od svih ostalih fotografija, vizuala i video snimaka na Instagram nalogu KSCG, na toj objavi nije moguće ostavljati komentare.

Čitaj još:   Novi zakon o transfuzijskoj medicini :Krv će čekati pacijente

Zbog čega su administratori naloga KSCG donijeli odluku da zabrane komentarisanje baš na toj fotografiji – za sada nije poznato.

Primjera radi, nešto kasnije, objavljen je i vizual sa rezultatom utakmice protiv SAD i na njemu je moguće komentarisanje– baš kao i na video snimcima koji su na pomenutom nalogu objavljivani tokom protekla tri…

Abazović i Peković

izvor Standard.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more