IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAJO Mandić: Ukoliko PRIFALI poslanika, MILOJKO Spajić će se POTPUNO OKRENUTI DPS- u… (foto)

Dosadašnji tok formiranja vlasti je vrlo neuspješan iz razloga što mandatar Milojko Spajić pokušava buduću Vladu ‘pokrpiti’ sa saradnicima Demokratske partije socijalista, kaže lider Nove srpske demokratije Andrija RAJO Mandić

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 03. VIII. 2023… 11: 58… RAJO Mandić: Ukoliko PRIFALI poslanika, MILOJKO Spajić će se POTPUNO OKRENUTI DPS- u… (foto)

 Samo uključimo zdrav razum. Pa neće valjda Milatović biti presrećan što njegov predsjednik partije vladu predaje u ruke onima koji su bili protiv njega i koji su i 11. juna priželjkivali pravljenje vlade sa DPS?

Ako Spajiću bude falilo poslanika, dodao je Mandić, potpuno će se okrenuti DPS- u….

“Bez želje da ulazim u eventualne nesporazume u pokretu Evropa sad, moram reći da predsjednik Jakov Milatović realnije od mandatara sagledava situaciju u kojoj se nalazi Crna Gora nakon izbora 11. juna i potpuno opravdano kritikuje način na koji se pregovara o Vladi.

Slažem se s njegovim stavom da nestaje ona energija koju smo imali nakon Milatovićeve pobjede na predsjedničkim izborima”, kazao je Mandić za srpsku Republiku.

Čitaj još:   DA SRCE PREPUKNE: Prelijepa profesorka ELVIRA tijelom zaštitila đake od pomahnitalog ubice...

Mandić kaže kako u novoj Vladi treba okupiti “one snage koje su podržale Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora”.

“Valjda je to prirodnije i logičnije nego da mandatar nameće u Vladu one koji su bili na strani (Milo) Đukanovića na tim i svim drugim izborima. Samo uključimo zdrav razum. Pa neće valjda Milatović biti presrećan što njegov predsjednik partije vladu predaje u ruke onima koji su bili protiv njega i koji su i 11. juna priželjkivali pravljenje vlade sa DPS?

Dakle, važno je da stvari vratimo u normalu. Ako je pak Spajić odlučio da se ne odrekne saradnje s onima koji su godinama pljačkali, siromašili i dijelili Crnu Goru, onda smo i mi dužni da preduzmemo korake koji će zaustaviti povratak Mila Đukanovića na vlast”, dodao je on.

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more