IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Centra za građansko obrazovanje (CGO): Nijedna Vlada do sada NIJE IMALA tropetinsku podršku u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Od obnove nezavisnosti do danas Crna Gora je promijenila šest Vlada, a nijedna nije imala dvotrećinsku, odnosno tropetinsku podršku u Skupštini, saopštili su iz z Centra za građansko obrazovanje (CGO).

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivoti, ponedeljak, 04. VIII. 2023… 18: 58… Centra za građansko obrazovanje (CGO): Nijedna Vlada do sada NIJE IMALA tropetinsku podršku u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Matematički izraz podrške određenoj Vladi nije uvijek bio preslikan u njenoj stabilnosti, odnosno nestabilnosti, već je to zavisilo od homogenosti političkih subjekata koji su je činili.

Foto: Al Jazeera Balkans,YouTube screenshot

Kako ističu matematički izraz podrške određenoj Vladi nije uvijek bio preslikan u njenoj stabilnosti, odnosno nestabilnosti, već je to zavisilo od homogenosti političkih subjekata koji su je činili.

Čitaj još:   BOŠNJAČKA STRANKA iznenađena odnosom MILOJKA Spajića... (foto, video)

 “Na primjer, najveću podršku (55.56odsto) u Skupštini je dobila Vlada Dritana Abazovića, a izgubila je povjerenje nakon prvih 100 dana, što je predstavlja rekord u brzini gubitka podrške na crnogorskoj političkoj sceni”, kazali su iz CGO.

izvor Kolektiv.me
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more