IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: JAKOV Milatović i u Zagrebu obrukao Crnu Goru, pokazao da je nedorastao funkciji koju obavlja… (foto)

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i tokom posjete Hrvatskoj pokazao je da je nedorastao funkciji koju obavlja, da ga s pravom prati već ustaljeni epitet– slučajni, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

„Potvrdio je to i svojim pravdanjem, šta god ga pitali na presu, da on siromah nizašta nije kriv. Samo što još u svoju odbranu nije priznao da nije kriv ni što su ga izabrali da radi posao koji niti zna, niti mu pristaje“, navode iz DPS- a…

Kako dodaju, kao da je za njega smišljena izreka: ne zna, a učiti se ne da. 

„Da zna, i da ima ko da ga poduči, znao bi da je neprimjereno u inostranstvu blatiti sopstvenu državu. Da to ne priliči nikome, a kamo li njenom nesrećnom predsjedniku.

Za sve probleme kaže da ih je naslijedio. A zaboravlja pritom da je naslijedio nezavisnu Crnu Goru, a time i mogućnost da bude biran za šefa države, koja je članica NATO, i koja je uprkos opstrukcijama i vlade u kojoj je bio jedan od ključnih ministara, i dalje lider evropskih integracija sa snažnom ekonomijom.

Iako su se protiv toga borili i bore mnogi, posebno njegovi partneri iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“ koju on na sve načine– čak i prilikom državnih diplomatskih posjeta, nastoji da ugura u Vladu Crne Gore“, ističu u saopštenju.

Čitaj još:   DPS: Krivokapić, Bratićka i Spajić šokirali građane ponašanjem na... (foto i video)

Tako, prema njihovim riječima, slučajni predsjednik Milatović sve više pokazuje svoje pravo lice koje je u suštini antievropsko i anticrnogorsko i koji budućnost Crne Gore vidi sa istoimenom koalicijom čija je vizija budućnosti– povratak u prošlost. 

„Ono što ipak zaboravlja, je da svi oni koji su na ovakav način željeli da usmjeravaju Crnu Goru su završili kao marginalna fusnota u istoriji naše države – baš poput njegovog idola Momira Bulatovića ili političkog oca Zdravka Krivokapića“, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more