IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS poručio PES- u: I politički laici vide, da ste se pocijepali, neko će vam to javiti uskoro… (foto)

Pokušaj PES da se napadom na Demokratsku partiju socijalista pravda strankama bivšeg Demokratskog fronta je tragikomičan, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Dok ih preko svojih glasila i pojedinačnim izjavama Mandićevi i Kneževićevi vojnici vrijeđaju i ponižavaju, iz PES uzvikuju – i mi ne volimo DPS, nadajući se da će ih bivši DF malo pošteđeti”, kazali su oni.

Kako kažu, koja god frakcija PES-a se nad tastaturom zaklinje na odanost antievropskoj i retrogradnoj politici – Spajićeva, Milatovićeva, BIA ili trebinjska – ovaj pokušaj pravdanja djeluje nezrelo i nedostojanstveno.

“Kada spominjete korupciju želimo da podsjetimo sva 4 krila PES, da nema ni godinu i po dana da postoje na političkoj sceni, a fioke u tužilaštvu već su pune krivičnih prijava protiv njihovih funkcionera, zbog sumnji na korupciju i zloupotrebu položaja”, rekli su oni.

Upravo su, smatraju, građani Crne Gore taoci neodgovornosti, nesposobnosti, nedoraslosti poslu kojeg ste se dohvatili, jer žive u bezvlašću, bez ikakvih naznaka da će izvršna vlast biti formirana.

Čitaj još:   DPS: JAKOV Milatović je falsifikator, više djeluje kao lobista bivšeg DF- a, nego kao predsjednik svih građana CRNE GORE... (foto)

“Jednom smo vam već poručili da u političkim prepucavanjima izostavite DPS. Sa nama ne možete da se poredite, nemate ni kapaciteta ni rezultate. Iza nas stoji nezavisna, ekonomski samostalna država, NATO članica i kandidat za EU. Iza vas su prazna obećanja, zablude i obmane. Zato se porediti ne možemo”, kazali su oni.

I na kraju, dodaju, to što PES bezuspješno danima pokušava da ubijedi javnost da se nije pocijepan,samo pokazuje koliko je pogubljen.

“Da ste se pocijepali, vide i politički laici, ali vjerujemo da će vama uskoro to neko javiti”, zaključuju iz DPS- a.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more