IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Građanska inicijativa 21. maj: Fragilni PES poput “gusaka u magli” traga za fiktivnom stabilnom većinom…. (foto)

“Fragilni PES poput “gusaka u magli” traga za fiktivnom stabilnom većinom. Vučićeva posluga je pod stresom od gubitka “dubinskih namještenja”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. VIII. 2023… 11: 58… Građanska inicijativa 21. maj: Fragilni PES poput “gusaka u magli” traga za fiktivnom stabilnom većinom…. (foto)

JAKOV Milatović zastupa interese PES- a, a taman koliko i “Vijesti” DPS- a…

Crnogorska politika je već odavno parada dvoličnosti, kukavičluka, laži i obmane, ocijenili su iz Građanske incijative “21. maj”.

Metiljavo i zakulisno formiranje 44. Vlade to samo potvrđuje, poručuju oni.

“Fragilni PES poput “gusaka u magli” traga za fiktivnom stabilnom većinom. Vučićeva posluga je pod stresom od gubitka “dubinskih namještenja”. Istovremeno, ZBCG optužuje PES za poniznost pred zapadnim ambasadama dok su oni sami nedostižan primjer marionetske politike.

Čitaj još:   UŽAS DELTA SOJ- NIJE NAJGORE ŠTO SMO VIDJELI, NAJLUĐE TEK DOLAZI: "Neizbježno je da će u sljedeće dvije godine..." (foto, video)

S druge strane, povučeni u zemunice, Demokrate i SNP ćute kao zaliveni očekujući sedativne funkcije. Dok, DPS prigušeno brani Spajića nadajući se da je on poput njih iz vremena “ranih radova””, ističu iz  GI “21maj”.

U svemu tome, kako dodaju, Milatović zastupa interese PES-aa taman koliko i “Vijesti” DPS- a.

“Konačno, i ostali su spremni na “patriotska” stradanja u granicama trgovačkih nadahnuća. Nastavlja se provincijalni cirkus sa nizom amaterskih žonglera”, zaključuju u saopštenju…

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more