IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili BELVEDERCI! (video)

Pogledajte atmosferu na Cetinju: Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci!

Povodom dvije godine od brutalne akcije države prema golorukim građanima na Belvederu koji su protestovali zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko- primorskog Crkve Srbije Joanikija na Cetinju, večeras je u Prijestonici organizovano poetsko muzičko veče “Iskra iz kamena – Belveder nije pao i neće nikada”.

Sekretarijat za kulturu Prijestonice i NVO Dukljanska vila organizovali su sjajnu noć u kojoj su, između ostalih, u predivnom ambijentu Ljetnje pozornice učestvovali poznati crnogorski interpretatori narodne muzike Jadranka Barjaktarović, Zdravko Đuranović, Marijana Martinović Marković i Balša Jovanović u društvu KUD- a “Njegoš” i brojnih pjesnika i recitatora.

“Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci”, čulo se sa ljetnje pozornice.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. decembar 2020. godine

Publici pod „Orlovim kršem” predstavili su se književnici, pjesnikinje i pjesnici: Balša Vulević, Momčilo Zeković, Sreten Vujović, Gordan Čampar, Goran Popović, Bojana Vušurović, Ina Đuranović, Svetlana Milić, Nataša Karadžić, Ana Pejović, Marija Krivokapić,  Aida Orahovac Kuč, umjetnici i recitatori.

Pogledajte dio atmosfere.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more