IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAPRENE CIJENE NA PODGORIČKOM AERODROMU: Burek s mesom 4,60 eura, srednji kapućino 4,20… (foto)

Visoke cijene na podgoričkom aerodromu, dolazimo do zaključka da će vas sendvič sa piletinom, veliki kapućino i koka kola od pola litra koštati kao i avio karta niskobudžetnom kompanijom u jednom smjeru do neke od evropskih destinacija…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06. VIII. 2023… 00: 58…  PAPRENE CIJENE NA PODGORIČKOM AERODROMU: Burek s mesom 4,60 eura, srednji kapućino 4,20… (foto)

Cijene su, kažu pojedini putnici, za ovdašnje prilike, paprene. Espreso košta od 2,40 do 3,20 eura, isto koliko i makiato, prenosi CdM.

Čuveni kapućino se kreće od 3,60, pa 4,20, do 4,90 eura.

Gazirani sokovi od pola litra su 3,40 eura, koliko koštaju i pojedini negazirani, flašica vode od pola litra je 2,20, a gazirane vode je 2,60 eura.

Ako ste pak ogladnjeli, burek s mesom ćete platiti 4,60 eura. Pita sa šampinjonima 4,40, a rolnica sa povrćem 3,80 eura. Sendvič sa tunjevinom 5,40, sa humusom 6,90, sa piletinom 6,40 eura, a pikant 5,90 eura. Krofna košta 3,40 eura.

Čitaj još:   VIC DANA: FOČAK uletio u kafanu, pa iznenadio čovjeka za šankom, a onda nasta– urnebes… (foto)

Kada sagledamo cijene, dolazimo do zaključka da će vas sendvič sa piletinom, veliki kapućino i koka kola od pola litra koštati kao i avio karta niskobudžetnom kompanijom u jednom smjeru do neke od evropskih destinacija.

No, kako sada stvari stoje, sa podgoričkog Aerodroma će se od jeseni niskobudžetnim avio kompanijama letjeti sve manje, jer pojedine ukidaju svoje letove iz Podgorice.

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more