IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJETO NAM SE VRATILO: Narednih dana sunčano do 35 stepeni Celzijusa, vrijeme koje se očekuje u narednim danima… (foto)

Danas će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07. IX. 2023… 09: 58… LJETO NAM SE VRATILO: Narednih dana sunčano do 35 stepeni Celzijusa, vrijeme koje se očekuje u narednim danima… (foto)

U petak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne je moguća magla, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH

SARAJEVO- Narednih dana se očekuje sunčano vrijeme sa temperaturama do 35 stepeni Celzijusa…

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 23, a dnevna od 24 do 30, na jugu zemlje do 34 stepena.

četvrtak, 07.09.2023. godine
Biometeorološka prognoza je povoljna. Nakon svježije noći i ugodnijeg prijepodneva, u drugom dijelu dana su kod osjetljivih osoba moguće manje poteškoće, pretežno zbog nešto izraženijeg osjeta sparine i relativno visokih temperatura. Poželjno je slojevito se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima.

Čitaj još:   UBISTVO U SARAJEVU: Jedan od uhapšenih predao se povrijeđen, ranjen u razmjeni vatre... (foto)

petak, 08.09.2023. godine
Biometeorološke prilike su povoljne. Više svježine tokom noći i jutra, ugodno će djelovati na većinu populacije. Danju toplije, uz duže sunčane intervale i nešto izraženiji osjet sparine u poslijepodnevnim satima, kada je preporučljivo ne pretjerivati sa aktivnostima.

Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 23, a dnevna od 25 do 31, na jugu zemlje do 34 stepena.

Prvog dana vikenda sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 25 do 31, na jugu zemlje do 34 stepena.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 27 do 33, na jugu zemlje do 35 stepeni.

I u ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 28 do 35 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more