IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Pipun Knežević: ANDREJ Milović, dolazio mi kući iza ponoći i nudio da pripadne nam ono što su nudili “BS”… (foto)

Koalicija “Za budućnost Crne Gore” spremna je da sjutra sa Milojkom Spajićem nastavi pregovore o novoj Vladi, poručio je lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

“On je neiskusan u politici i nakon euforije poslije Milatovićeve pobjede mislio je i da će nakon parlamentarnih izbora, tokom pregovora, iči u neku vrstu biznis ili berzanskog aranžmana”, smatra on.

Pregovori za njih, dodao je, nijesu završeni.

“Nijesmo stavili tačku i pozivamo Spajića da nastavimo gdje smo stali. Spremni smo da sjutra nastavimo razgovore. Mislimo da je to za Spajićevo dobro. A ako to ne bude uradio – ugasiće se kao zvijezda padalica”, istakao je Knežević gostujući na televiziji Vijesti.

Rekao je kako su iznevjerena očekivanja građana nakon 30. avgusta, ali da nijesu iznevjerena zbog ZBCG i da oni ne osjećaju nikakvu odgovornost zbog toga.

MILOJKO Spajić nudio da DNP uđe u Vladu, ali bez NSD…

Kazao je kako mu je Milojko Spajić u junu predstavio plan prema kojem bi DNP bila u Vladi, ali bez Nove srpske demokratije.

“A ja sam kazao- Milan Knežević nije izdajnik, Milan Knežević će biti sa Andrijom Mandićem i u dobru i u zlu”, istakao je on.

On je istakao kako Socijalistička narodna partija još nije odlučila da li će ići u Vladu, a da Hrvatska građanska inicijativa nije zaslužila mandat.

Čitaj još:   VRUĆI SUSRET, Erdogana i Putina u Sočiju: TEMA, bilateralni odnosi i stanje u Siriji

Tvrdi kako koaliciji ZBCG nije opala podrška.

“Mi smo 2020. bili u mnogo široj koaliciji, a u međuvremenu se formirao PES. Ali – Milatović je na izborima osvojio 220.000 glasova, a sad nema većinu ni u glavnom odboru stranke”, istakao je.

“Milović mi je dolazio kući poslije ponoći i nudio da nam pripadne ono što su nudili BS-u”

Kazao je kako je Andrej Milović 20. jula dolazio kod njega. Tražio je od njega navodno podršku da bude ministar pravde, a Knežević je rekao i kako “neće kazati kakvim je imenom Milović nazvao Bošnjake”.

“I Milović mi je rekao – najveći otpor prema vašem učešću ima Branko Krvavac, koji ima veliki uticaj na Spajića, i mi smo došli da ti obećamo da ćemo, ono što pripada Bošnjačkoj stranci, dati da pripadne vama”, prepričao je Knežević.

“Postoje dva PES- a, više su se oni sastajali sa Vučićem nego ja”

Knežević dodaje kako trenutno postoje “dva PES-a”.

“Postoji PES Jakova Milatovića i PES Milojka Spajića”, naglasio je Knežević.

On je odbacio navode dijela funkcionera Evrope sad kako opstruira pregovore po diktatu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Čitaj još:   UREDNIK Happy TV Milomir Marić završio u BOLNICI: Zaražen koronom, ključnih 48 sati... (foto i video)

“Više su se ljudi iz PES-a sastajali sa Vučićem nego Milan Knežević”, kazao je on.

Uskoro opširnije.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more