IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPASNA VOŽNJA SA 200 NA SAT KROZ CRVENO! Zaletio se sa skoro 200 na sat, drugi vozio u suprotnoj traci… (foto, video)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, isključili su dvojicu vozača iz saobraćaja i protiv njih podnijeli prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 07. IX. 2023… 00: 58… OPASNA VOŽNJA SA 200 NA SAT KROZ CRVENO! Zaletio se sa skoro 200 na sat, drugi vozio u suprotnoj traci… (foto, video)

Još jedan užasavajući snimak zabilježen je na banjalučkoj ulici u kasnim večernjim časovima kada je bahati vozač poput metka prošao na crveno svijetlo i umalo izazvao tragediju…

Naime, na bulevaru Milutina Milankovića u Banja Luci, sinoć je u kasnim časovima automobil prošao kroz crveno svetlo na semaforu, vozeći velikom brzinom.

Na snimku iz drugog vozila koji je zabeležio ovu, umalo tragičnu scenu, vidi se kako u deliću sekunde “proleće” automobil sa leve strane brzinom “svetlosnom” tik ispred automobila vozača koji je zabeležio ovaj jezivi kadar, prenosi srpskainfo. 

Za sada nije poznato ko je bahati vozač koji je pretnja po život svih učesnika u saobraćaju.

Čitaj još:   ISTANBUL: Noć punog mjeseca iznad Bosfora... (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u Novom Sadu, isključili su dvojicu vozača iz saobraćaja i protiv njih podnijeli prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

Policija je presretačem na putu Novi Sad- Zrenjanin, zaustavila sedamdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom “bmv” brzinom od 182,5 kilometara na čas, na dijelu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas.

Takođe, policija je na Petrovaradinu u Račkoj ulici, presretačem zaustavila vozilo “kia” kojim je upravljao četredsetsedmogodišnji muškarac, koji je najprije preticao kolonu od deset vozila preko neisprekidane linije koristeći saobraćajnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a potom je, na raskrsnici sa Bukovačkim putem, prošao na crveno svjetlo semafora, prenosi nsuzivo.

BONUS VIDEO: DOD Balkan – Bahati vozač prolazi kroz crveno svetlo na semaforu

IZVOR (SD)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more