IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I HAOS: Vozač pogrebnog preduzeća izazvao nesreću- jedna osoba poginula, druga povrijeđena… (foto)

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva policija uhapsila je muškarca (38 ) koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao B. M. (61), dok je njegov saputnik N. K. (53) zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život…

NIŠ: Regija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 07. IX. 2023… 09: 58… UŽAS I HAOS: Vozač pogrebnog preduzeća izazvao nesreću- jedna osoba poginula, druga povrijeđena… (foto)

Osumnjičeni tridesetosmogodišnjak je sa krivičnom prijavom priveden Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje.

Tridesetosmogodišnjak se tereti za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja jer je upravljajući kombijem, vlasništvo knjaževačkog pogrebnog preduzeća, krećući se iz pravca Svrljiga ka Nišu, prešao na lijevu stranu kolovoza i udario u “audi” niških tablica koji mu je dolazio u susret.

B. M. je preminuo na licu mjesta, N. K. su iz slupanog vozila izvlačili vatrogasci dok je njihov saputnik N.J. (34) prošao sa lakšim povredama, piše Telegraf.

Čitaj još:   PORODICA DŽENANA MEMIĆA, POZIVA SVE VAS: "Prisustvujte ročištu, mnogo je bitno, detalji koji će šokirati javnost..."

Iz niškog UKC danas je saopšteno da je N. K. i dalje u veoma teškom stanju zbog politraumatatskih povreda.

  • Pacijent je nakon višesatnih hirurških intervencija hospitalizovan na Klinici za anesteziju UKC, nalazi se u teškom opštem životno ugrožavajućem stanju – saopštila je niška bolnica.

Osumnjičeni tridesetosmogodišnjak je sa krivičnom prijavom priveden Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje.

izvor (SD)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more