IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA protiv BUGARSKE: Povratak “Sokola” u trku ili u realnost… (foto, video)

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo: Crna Gora pod Goricom protiv Bugarske (18 h) traži iskupljenje nakon dva nesrećno izgubljena boda u Litvaniji…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, nedelja,10. IX. 2023… 11: 58… CRNA GORA protiv BUGARSKE: Povratak “Sokola” u trku ili u realnost… (foto, video)

Fudbaleri Crne Gore ugostiće večeras u Podgorici nacionalni tim Bugarske u šestom kolu kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

„Sokoli“ su remijem u Kaunasu protiv Litvanije (2:2) značajno smanjili svoje šanse za plasman na EURO, a večerašnji duel „pod Goricom“ čekaju s imperativom pobjede.

S druge strane, Bugari su već izgubili šanse da se nađu u Njemačkoj pa će ostatak kvalifikacija odigrati potpuno rasterećeno.

Dvije reprezentacije već su jednom odmjerili snage u ovim kvalifikacijama. Bilo je to 24. marta, u okviru 1. kola, kada je naš tim slavio u Razgradu sa 1:0 (Krstović).

Večerašnji duel igra se od 18 sati.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore trenirala je večeras u Podgorici, u susret meču protiv Bugarske u kvalifikacijama za EURO 2024…

Čitaj još:   Šeki RADONČIĆ O UKLANJANJU SPOMEN- PLOČE U MORINJU: "Varvarski čin vlasti koju predvodi Dritan Abazović" (foto, video)

Crna Gora u nedjelju u Podgorici dočekuje selekciju Bugarske, nakon što je sinoć u Kaunasu odigrala neriješeno protiv Litvanije 2: 2. Crna Gora je bila blizu osvajanja tri boda, ali je u 94. minutu primila gol pa se nakon 4. kola u grupi “G” nalazi u dosta teškoj situaciji kada je u pitanju odlazak na EURO.

Današnji trening u trening kampu FSCG bio je prilika da selektor Miodrag Radulović najprije razgovara sa svojim fudbalerima.

Nakon četiri odigrana kola u grupi “G”, prva je Mađarska s 10 bodova, Srbija je osvojila sedam, Crna Gora pet, dok po dva boda imaju Bugarska i Litvanija.

Meč Crna Gora- Bugarska je na programu u nedjelju od 18 časova na Gradskom stadionu u Podgorici.

BONUS VIDEO: Press pred meč Crna Gora – Bugarska UEFA EURO 2024 QUALIFIERS

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more