IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Podrška Jakova MILATOVIĆA: Zašto predsjednik Crne Gore navija za susjedne države i zašto samo za Srbiju? (foto)

Predsjednik Crne Gore putem društvenih mreža u prethodna dva dana otvoreno je, onako navijački, poslao podršu košarkaškoj reprezentaciji Srbije i pojedinim igračima u njihovom timu. Iako je na istom Svjetskom prvenstvu učestvovala i reprezentacije države čiji je predsjednik, on je tek onako usputno pomenuo osvojeno 11. mjesto Crne Gore, a u fokus svog posta stavio dostignuće susjedne nam države.

Milatović je prije dva dana na društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Twitter, nakon polufinalnog meča reprezentacije Srbije čestitao, kako je naveo, ”našem’” Bogdanu Bogdanoviću i plasmanu reprezentacije Srbije u finale svjetskog prvenstva.

U njegovom postu ne zna se šta je čudnije, čestitka Bogdanoviću, rođenom Beograđaninu ili nastavak predsjednikovog posta, u kom navodi da će njegova porodica obnoviti hotel ” Piva” u Plužinama, čiji su vlasnici postali prije nekoliko godina.

Da li je čestitka Milatovića odraz iskrenog navijačkog duha ili je motivisana interesom, zna samo on.

Čitaj još:   MESUD Keranović obnovio SRPSKU u čast svog prijatelja...

Koliko sinoć, čisto da ne zakasni, Milatović je objavio novi post, u kom navodi da ćemo sjutra svi navijati za Srbiju. Iako nije pojasnio na koga to misli kad kaže svi, Milatović se podsjetio i podviga nekadašnje košarkaške reprezentacije Jugoslavije i njihovog zlata sa Svjetskog prvenstva iz Indijanapolisa.

U svojoj objavi, ruku na srce, Milatović se ipak sjetio da je on predsjednik Crne Gore, a ne Srbije, pa je ipak pomenuo istorijski upsjeh i reprezentacije CG, ali onako usputno, jer je njegov fokus jasno bio usmjeren na podvige reprezentacije Srbije i nekadašnje Jugoslavije.

Zanimljivo da Milatović dosad nije čestitao uspjehe neke druge, komšijske nam reprezentacije ili recimo svjetske uspjehe djevojčice iz Mostara, Lane Pudar, koja je u samo dva dana razmaka osvojila dvije zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u plivanju.

Nije da je Mostar i Bosna na drugoj strani svijeta pa da nemamo baš nikakve veze, ali za Milatovića, kad već navija i za susjedne zemlje, od svih tih naših komšija, jedino uspjesi Srbije imaju toliku važnost da zaslužuju da ih predsjednik susjedne države pomene u svom postu, i da svim srcem navija za njih.

Čitaj još:   SONJA Biserko: Taktika i propaganda protiv muslimana, još uvijek opstaje... (foto)

Za ostale nam komšije poput tinejdžerke Lane Pudar u Milatovićem srcu očigledno mjesta nema.

izvor: Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more