IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. septembar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Slab rezultat za Ovna, Bik mašta o prošlosti, Blizanci poštuju pravila, Rak na ivici katastrofe, Lav konstruktivan, Djevica danima u krizi, Vaga suviše blaga, Škorpija pred novom vezom, Strelac iritantan, Jarac uplašen, Vodolija sve na brzinu, Ribe uporne. Ovo je dnevni horoskop za 12. septembar 2023. godine.

OVAN
POSAO: Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od povjerenja, sve se lako rješava i uspješno završava.
LJUBAV: Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.
BIK
POSAO: Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
LJUBAV: Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namjere, usrećite osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE: Više spavajte.
BLIZANCI
POSAO: Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese.
LJUBAV: Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.
RAK
POSAO: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje.
LJUBAV: Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Pretjerivanje u izlivima osećanja ili novi zahtjevi djeluju iritirajuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.
LAV
POSAO: Neko remeti vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam.
LJUBAV: Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvijek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osjećanja.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.
DJEVICA
POSAO: Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primjer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da vas podrži.
LJUBAV: Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja vas prate. Neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

VAGA
POSAO: Ne dopada vam se uloga koju vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na vidjelo. Različite okolnosti su na vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.
LJUBAV: Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.
ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspjeh proizilazi iz dobrih priprema. Procijenite svoju ulogu i mjesto u saradničkim redovima.
LJUBAV: Važno je da djelujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osjećate, upotrijebite svoje zavodničke sposobnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.
STRIJELAC
POSAO: Susret sa jednom osobom djeluje poučno na vaš način razmišljanja. Zato obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovnoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju da ipak zaslužujete neki bolji ili ljepši tretman.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.
JARAC
POSAO: Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite mjeru opreza pred osobom koja umije da ignoriše vaše prisustvo.
LJUBAV: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno djelujete strogo i zahtjevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.
VODOLIJA
POSAO: Moguće je da ćete imati novu poslovnu ponudu koja za vas može da bude veoma korisna i interesantna!
LJUBAV: Uljepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko mjenja vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko vas dobro razumije.
ZDRAVLJE: Nijeste u kondiciji.
RIBE
POSAO: Susret sa jednom osobom otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor predstavlja dobar predznak ili uvod u uspješnu saradnju.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos već djeluje pozitivno na oboje.
Zdravlje: Više šetajte.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   Profesor dr. Ejup Ganić: Ako ode RS, cijepa se i Srbija...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more