IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ESAD Rastoder: Najmanja članica UN- a, a najbrojnija delegacija– Dijasporo ne dozvoli sebi da dočekuješ štetočine svoje države… (foto)

Predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD Esad Rastoder prokomentarisao je najavu da će crnogorsku delegaciju na Generalnoj debati 78. zasijedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, predvoditi predsjednik države Jakov Milatović, a u njoj će biti i premijer u tehničkom mandatu i rukovodilac Ministarstva vanjskih poslova Dritan Abazović.

Cirkusijada na Ist Riveru, poručuje Rastoder.

“Kao što znamo dvije delegacije Crne Gore dolaze na zasijedanje Generalne skupštine UN-a u Njujorku. Najmanja članica UN a stiže najbrojnija delegacija, dolaze tu sve sami lideri mjesnih zajednica u Crnoj Gori. Bahati premijer kojem je davno izglasano nepoverenje i slučajni predsjednik dovode sa sobom i Paju i Saju na teret crnogorskih poreznika.

Boravak u Njujorku crnogorske poreznike za par dana koštaće debelo po džepu ali kako se kaže sve će to narod pozlatiti.

Njihovi aktivisti i lobisti i jadne sluge već uveliko lobiraju kod udruženja u dijaspori da se sastanu sa ove dvije delegacije, no izgleda nemaju sreću jer Dijaspora ovdje ne želi da se sa njima sretne zvanično, no možda se nađe po neki njihov član, da podnese izvještaj slučajnim i bivšim šefovima.

Čitaj još:   ESAD Rastoder: ERVINA Ibrahimovića za premijera CRNE GORE... (foto)

Bošnjački savez apelovao je na sve u Dijaspori da, kaže Rastoder, ne dozvoli sebi da dočekuje štetočine svoje države i da im ne pridaju nikakvu pažnju.

“Sjetimo se prije nekoliko, sada već bivši premijer je obećao dosta toga (čišćenje Plavskog jezera). Šta bi – slaga kao i obično. Zato Dijasporo pamet u glavu, ignorišite te nesrećnike”, poručuje Rastoder.

izvor: Cdm.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović čestitao Ramazanski bajram: Naš dalji put, neopozivo je put razumijevanja, suživota i sloge... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more