IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VLADE Georgiev poručio JAKOVU Milatoviću: Srbi su te izglasali, ne Njemci… (foto)

Predsjednik Crne Gore u čestitki povodom dostignuća na Mundobasketu prvo pomenuo Njemačku, kontroverzni pjevač mu zamjerio što Srbiju nije stavio u prvi plan

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je Njemačkoj na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u košarci, kao i Srbiji koja je osvojila srebro. To što je Milatović u prvi plan stavio zlatnu medalju Njemačke iziritiralo je srpskog pjevača Vlada Georgieva koji mu je na Tviteru poručio da “malo povede računa o osnovnim aršinima”.

– Kaže se: prije svega čestitke Srbiji na sjajnom rezultatu, odmah zatim i Njemačkoj. Hajde malo da se povede računa o osnovnim aršinima, Srbi su te izglasali – ne Njemci. Hvala – napisao je Georgiev u odgovoru na Milatovićevu objavu.

Georgiev je poznat po radikalnim stavovima i uvredljivom sadržaju koji plasira na društvenim mrežama. Obračunavao se i sa onima koji su oštro kritikovali njegove antivakserske stavove i stali na stranu nauke. Pobornik je suludih teorija zavjere: uporno tvrdi da je Zemlja ravna ploča, a da je prvo slijetanje na Mjesec režirao – Stenli Kjubrik.

Čitaj još:   VLADU GEORGIEVU ZABRANJEN ULAZAK U CRNOJ GORI DO 2030. god.

Ovaj kontroverzni pjevač nedavno je uputio pogrdne riječi bivšoj premijerki Hrvatske zbog kritika upućenih upravo predsjedniku Crne Gore. 

Jadranki Kosor je zasmetala konstatacija Milatovića da mnogi hrvatski političari, koji su izgubili podršku u svojoj zemlji, nijesu pomagali, već da su radili suprotno ubrzanju crnogorskog puta u Evropsku uniju. Takođe, Kosor se osvrnula i na riječi crnogorskog predsjednika da je otvorena pitanja dvije države naslijedio od svojih prethodnika.

– Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između Crne Gore i Hrvatske, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije Crna Gora u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u Hrvatskoj nisu htjeli Crnu Goru u EU. A koji to – upitala je Kosor na Tviteru. Umjesto odgovora Milatovića, Kosor je dobila uvrede od Georgieva koji mu je stao u odbranu.

Čitaj još:   IGNORISAN I IZOLOVAN: Dok evropski zvaničnici razgovaraju, VUČIĆ stoji SAM... (video)

– Gospođo Kosor… Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane s**ete po Tviteru… Jer baš s**ete, a baš ste nebitni… – naveo Georgiev na mreži X.

izvor: aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more