IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEK Barović: Posljednji trzaji hodajućeg blama… (foto)

Bio je Abazović u Njujorku prošle godine. Sreli smo se na Petoj aveniji. Što bi naš narod rekao, raširio se kao da mu je od đeda ostala, a iza njega špalir njegovih kompanjona… Mičite ga da počinemo

Žao mi je što od 2020. godine naovamo nije napravljen kalendar blamova koje su pravili razni državni funkcioneri u Crnoj Gori. Mislim da bi teško bilo pronaći dan, a da se nije desio barem najmanji gaf. Na stranu Krivokapić s raznim „proskulama“ i njegova zavisnost od ljubljenja popovskih ruka, ali mnogo su veći problem po državu – neiživljeni momčići.

Takvih je, viđeli smo, Crna Gora puna. Onih koji bi da preko državnih jasala i pozicije ostvare sve ono što su kao đeca željeli ili maštali, a inače ne bi mogli. U tome svakako prednjači i na štetu države još uvijek ostvaruje svoje dječačke snove Dritan Abazović i njegova svita.

Od gledanja formule do praćenja košarke širom svijeta. Naravno, sjetimo se i posjete ratom opustošenoj Ukrajini, kada su se ovi momčići istripovali na neku od ratnih igrica i mislili da žive virtuelnu realnost, a ne stvarni život u državi đe stotine i hiljade svakodnevno ginu dok oni poziraju za Instagram.

Čitaj još:   DANAS PROMJENA VREMENA: Ugodne ljetne temperature pri kraju, dolaze vreline i jedan fenomen, red sunca, red kiše, sve do... (foto)

I ministar policije i v.d. ministra vojnog takođe je bio dio ove svite. Sjetimo se njegovih fotografija đe mu kao vojnici i pripadnici specijalnih jedinica salutiraju ili snimaka đe on kao komandos izlazi iz helikoptera. Naravno, sve o trošku građana. Cijela predstava.

Najnoviji skandal i sigurno vrhunac blamova jeste planirani odlazak Dritana Abazovića i njegove delegacije u Njujork na sjednicu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Iako je tamo bio prošle godine, a po običaju ove je to dužnost predsjednika države, Abazović ne propušta priliku da ode u ranojesenji šoping ili neku drugu foto sešn akciju u Njujorku, nadamo se posljednju o trošku države. Neka putuje i plaća iz svog džepa, kao ono za Manilu ili Istanbul.

autor: Alek Barović

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more