IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS- DETALJI ISTRAGE: Tunel koji vodi do depoa Višeg suda dugačak 40 metara, scena kao iz filma… (foto, video)

”Odgovornost za takvo stanje snose Dritan Abazović i Filip Adžić, koji su političkim podešavanjem bezbjednosnog sistema, ostrašćenim revanšizmom, i svojim arogantnim neznanjem potpuno urušili najvažniji stub jedne države”, navodi DPS…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,13. IX. 2023… 00: 08… DPS- DETALJI ISTRAGE: Tunel koji vodi do depoa Višeg suda dugačak 40 metara, scena kao iz filma… (foto, video)

DPS: Iskopan tunel do zgrade suda najbolji pokazatelj rasula u bezbjednosnom sistemu…

”Odgovornost za takvo stanje snose Dritan Abazović i Filip Adžić, koji su političkim podešavanjem bezbjednosnog sistema, ostrašćenim revanšizmom, i svojim arogantnim neznanjem potpuno urušili najvažniji stub jedne države”, navodi DPS

Neopaženo i nesmetano prokopavanje tunela i obijanje depoa Višeg suda u Podgorici, pokazatelj je faktičkog rasula u bezbjednosnom sistemu Crne Gore koji je gotovo u potpunosti nefunkcionalan i nema mogućnosti da adekvatno odgovori svojim osnovnim zadacima, saopštila je Demokratska partija socijalista Crne Gore.

“Odgovornost za takvo stanje snose Dritan Abazović i Filip Adžić, koji su političkim podešavanjem bezbjednosnog sistema, ostrašćenim revanšizmom, i svojim arogantnim neznanjem potpuno urušili najvažniji stub jedne države”, navodi DPS.

Kako su dodali, istražne radnje će pokazati kako se u objektu u kojem postoji video nadzor kao i fizičko obezbjeđenje, desio ovaj događaj čije su posljedice veoma ozbiljne i uznemiravajuće.

Čitaj još:   Preminula MERIMA Njegomir- VOLJELA JE CRNU GORU: ''PILA VODU SA KORITA IVANOVIH''…

“Nakon upada u jednu od najzaštićenijih zgrada u našoj državi, postavlja se pitanje kakva je bezbjednost drugih institucija – bolnica, škola, državnih ustanova. U krajnjem kakvo je bezbjednosno stanje u državi i u kojoj mjeri su svi građani Crne Gore ugroženi, kada kriminalci nesmetano kopaju tunele do ulaza u pravosudne institucije?!”, ističe DPS

Nije, ukazuje DPS, prvi put za ove tri godine da je sudska vlast bila meta napada. Podsjećaju na eksploziju bombe u Osnovnom sudu koja je za sobom odnijela jednu žrtvu i ugrozila živote brojnih zaposlenih, mnoge dojave o bombama koje je Abazović politički relativizovao i druge slične događaje.

BONUS VIDEO; Obijen depo Višeg suda u Podgorici

“Nažalost, svojom neznavenošću i obesmišljavanjem funkcija koje su obavljali, dvije vlade posttridesetoavgustovskog perioda do te mjere su degradirale državni aparat da je on danas u potpunosti izvrgnut ruglu i podsmjehu od strane kriminalaca…

Čitaj još:   VUKAŠIN Obradović: Crnogorci u srpskom svijetu... (foto)

Zato su danas predstavnici institucija i poslenici koji obavljaju svoje dužnosti, postali glineni golubovi i potencijalne žrtve kriminalaca”, zaključuje u saopštenju Demokratska partija socijalista Crne Gore.

IZVOR aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more