IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović i poruke diplomata iz SAD: Vučić je OK, ali njegovi saveznici, favoriti i agenti u Crnoj Gori nisu– gdje je tu logika? (foto)

Zvuči kao kasni savjet, poručio je predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora (CHO) i diplomata Miodrag Vlahović ambasadorki Juri Kim, Stejt departmentu, državnom sekretaru Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Antoniju Blinkenu i ambasadorki SAD- a u Crnoj Gori, Džudi Razjing Rajnke, povodom izjave zamjenika pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijela Eskobara.

Eskobar je, u intervjuu za Glas Amerike, rekao da treba izbjeći da se u crnogorsku vladu uvede anti-NATO, anti-zapadnua politička stranka koja je i protiv Evropske unije.

”Stvari su povezane: politika smirivanja Vučića traje već godinama. Dakle, Vučić je OK – ali njegovi saveznici, favoriti i agenti u Crnoj Gori nisu OK? Gdje je tu logika? Promijenite politiku prema Srbiji”, poručio je Vlahović na društvenoj mreži X.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Parada i proslava u Banjaluci su SRAMOTA: Srž problema je u Beogradu... (foto)

izvor: Standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: "Nastavak teške krize"- Vlada MILOJKA Spajića s Demokratama i Mandićem, bez BS, HGI i Force značila bi poraz politike SAD i EU prema CG... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more