IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOLIVUDSKI BLOKBASTER U NAJAVI: ”Upad u depo Višeg suda”… (foto)

Ipak, iako se radi o neviđenom skandalu, kako to obično biva u životu, iz čitave ove situacije mogla bi da se izvuče i neka korist. Naime, kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje Portal Aktuelno iz izvora bliskih Rudarskom institutu Los Anđelesa, više eminentnih holivudskih producenata zainteresovano je da po ovom skandaloznom događaju snimi film koji će imati potencijala da postane svjetski blokbaster!

Dritan Robins i Kovač Frimen na setu budućeg blokbastera

Posljednjih dana crnogorska javnost o jadu se zabavila situacijom koja kao da je u haotičnu, crnogorsku društvenu realnost prekopirana iz nekog visokobudžetnog holivudskog spektakla.

Zabezeknuti predsjednik Višeg suda Boris Savić, trijumfalno je u utorak konstatovao da je prilikom vršenja popisa pronađen prokopan tunel ispod zgrade suda koji vodi do depoa.

Situacija koju je opisao Savić, očigledno iznenađen postojanjem rupe prečnika pola metra, neodoljivo podsjeća na maestralni film ”Bjekstvo iz Šošenka”, a sam predsjednik Višeg suda na konferenciji za medije ličio je na zaprepašćenog upravnika zatvora koji na kraju filma saznaje da je zatvorenik kojeg glumi Tim Robins prokopao tunel i pobjegao.

Juče se oglasio i sveprisutni vječiti premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović koji je kazao da tunel koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici ”ne bi mogao biti prokopan bez pomoći nekog iz te sudske instance”.

Narednih dana treba očekivati prebacivanje odgovornosti sa jedne institucije na drugu, upiranje prstima u pokušaju da se nadležni opravdaju za ovaj monumentalni propust i bruku koja će dugo vremena stigmatizovati bezbjednosne službe.

Kristofer Hil i Aleksandar Vučić: Da li će zajedno potpisati režiju?

Ipak, iako se radi o neviđenom skandalu, kako to obično biva u životu, iz čitave ove situacije mogla bi da se izvuče i neka korist. Naime, kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje Portal Aktuelno iz izvora bliskih Rudarskom institutu Los Anđelesa, više eminentnih holivudskih producenata zainteresovano je da po ovom skandaloznom događaju snimi film koji će imati potencijala da postane svjetski blokbaster!

Kako su MEGAEKSKLUZIVNO kazali izvori Portala Aktuelno iz srca industrije zabave Holivuda, ozbiljne produkcijske kuće (koje nećemo pominjati) zainteresovane su da snime film, koji bi bio svojevrsni nastavak antologijskog ”Bjekstva iz Šošenka”.

Čitaj još:   UŽAS Četničke pjesme u Budvi: MARKO Carević u ekstazi... (foto, video)

Glavni negativci u filmu – Boris Savić i Milivoje Katnić: Zli upravnik i njegov priglupi pomoćnik-siledžija sa pendrekom kao ekstenzijom desne ruke

Međutim, ovoga puta radnja neće biti zasnovana na bjekstvu iz zatvora, već na ”upadu u depo Višeg suda”, što je i radni naziv ovog projekta!

”Radnja će biti zasnovana na grupi profesionalnih provalnika čiji će zadatak biti da upadnu u depo dobro čuvanog Višeg suda, sa ciljem da ukradu ‘gotovo ništa’, i to prodaju na crnoj berzi islamskim teroristima za izradu nuklearnog oružja.

Savršen za ulogu vođe bande bio bi Dritan Abazović, a ulogu priglupog pomoćnika igrao bi njegov intimus i potrčko, bivši Cetinjanin Filip Adžić. Ostale članove bande mogli bi da glume ministri posljednje dvije vlade, posebno ministar Marko Kovač, nažalost predsjednik mali Momo MilatovićJoanikije Mićović i Porfirije Perić, jer oni imaju veoma bogato

Momo mali Milatović: Da je iole pametniji mogao bi da glulmi šefa bande

Uloga glavnog negativca u filmu već je rezervisana za predsjednika Višeg suda Borisa Savića, a njegovu desnu ruku, glavnog batinaša i surovog isljednika mogao bi da glumi penzionisani bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

”Savić je dušu dao za ulogu korumpiranog upravnika, odnosno predsjednika depoa, jer i sam ima iskustva sa krajnje kontroverznim poduhvatima, kao što je ‘Kolumbija na moru’ kada je uhapšenom Milu Božoviću omogućio taj luskuz da iz zatvora vodi Opštinu. Savršen za ulogu priglupog isljednika kojem je pendrek samo ekstenzija desne ruke bio bi Milivoje Katnić, koji ima višegodišnje isljedničko i siledžijsko iskustvo”, rekli su naši holivudski izvori.

Planirano je da film bude sniman u Podgorici, a radnja počinje tako što grupa lopova pravi plan da prokopa tunel od Hrama Hristovog Vaskrsenja do depoa Višeg suda, krijući se ispod mantija Joanikija Mićovića i Porfirija Periča, dok oni vrše ritual krvi i tla u ovoj svetosavskoj bazi.

Kako saznajemo, kada je u pitanju režiser filma, najviše šansi da dobije taj posao ima srpski autokrata Aleksandar Vučić koji, s obzirom da predvodi kriminalni režim, ima dosta iskustva u filmovima o pljačkanju. Takođe se pominje i ime njegovog prijatelja ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila, koji je u uži spisak ušao zahvaljujući njegovim holivudskim vezama. Čak se spekuliše da bi oni mogli zajedno da režiraju ovaj spektakl u najavi.

Čitaj još:   SARAJEVO: Roditelji maloljetnog Ejjuba, tvrde da su prijavljivali napade na svoju djecu... (foto)

Ništa bez vječtitih statista iz DF-a

Visoki funkcioneri pokojnog Demokratskog fronta, predvođeni Andrijom ”da počnemo iz početka” Mandićem i Milanom Kneževićem, glumiće dokazni materijal u depou, a za svoje epizodne uloge biće bogato nagrađeni mega SNS sendvičem od parizera sa tri posto mesa, koji njihov nalogodavac ovih dana neumorno reklamira.

U svakom slučaju očekuje se spektakularno ostvarenje koje će u mnogo segmenata biti refleksija sumorne crnogorske relanosti – dosta holivudskih zapleta, eksplozija, haosa, nerealnih i na momente tragikomičnih i ironičnih situacija.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

izvor: http://aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more