IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Terzić: Nedostaje vatreno oružje iz depoa ispod Višeg suda, imena šest osoba osumnjičenih za kopanje tunela još nijesu poznata… (foto, video)

Direktor Uprave policije, Nikola Terzić za Vijesti je rekao da vjeruje da će istragom u vezi sa iskopavanjem tunela ispod Višeg suda vrlo brzo doći do imena šest osoba za koje se nakon pregleda video materijala sa nadzornih kamera pretpostavlja da su osumnjičeni u ovom slučaju. On je rekao da još uvijek ne znaju imena osumnjičenih, ali se nada da će ih brzo imati.

PODGORICA: Crna Gora, Cna Hronika, vijesti, četvrtak, 15. IX. 2023… 17: 58… NIKOLA Terzić: Nedostaje vatreno oružje iz depoa ispod Višeg suda, imena šest osoba osumnjičenih za kopanje tunela još nijesu poznata… (foto, video)

NIKOLA Terzić je potvrdio da iz depoa nedostaje određena količina vatrenog oružja. On je kazao i da su se u depou nalazili dokazi o ubistvu Duška Jovanovića i nije isključio mogućnost da je “kontaminacija tih dokaza mogući motiv ovog kriminalnog djela”.

O kombi vozilu koje je juče pronađeno, Terzić kaže da je kupljeno u Nikšiću od državljanina BiH.

 “Vozilo koje je oduzeto je kombi vozilo, koje je kupljeno u Nikšiću od strane državljanina BiH i za koje osnovano sumnjamo da su ova lica koristila da dođu do centra grada i da se istim tim vozilom kasnije odvezu.

Čitaj još:   GRAD PODRŽAO SABNOR: Fotografija koja svjedoči o zločinima NDH-a postavljena iznad Vječne vatre... (foto)

Povodom šest osoba, skidaju se video nadzori kako u užem tako i širem dijelu Podgorice, i na tim nadzorima imamo određena lica za koja možemo da pretpostavimo da su učestvovala u kopanju tunela, zato su specifično obučeni, zato što se kreću u grupi, imaju rance ili kofere u kojima možemo da pretpostavljamo da možda nose lopate, krampe, oruđe koje su koristili i li potencijalno možda određene predmete koji su nastali iz depoa”, rekao je Terzić za Vijesti.

Što nedostaje iz depoa još uvijek ne znaju jer popis još uvijek traje, kaže Terzić.

“To je činjenica. Nedostaju određena vatrena oružja iz određenih predmeta. Moje lično mišljenje je da je cilj bio da se dođe u posjed određenih predmeta koji potencijalno sjutra mogu baciti na koljena čitave jedne istrage protiv jedne kriminalne grupe”, rekao je Terzić potvrđujući da govori o kavčanima.

BONUS VIDEO: Potraga za osobama koje su prokopale tunel do depoa Višeg suda u Podgorici

Čitaj još:   BEOGRAD: Premijerka u tehničkoj vladi Srbije ponovo "otežano misli": Ana Brnabić, došla na RTS da ćuti... (foto, video)

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more