IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR- Reakcija vozača saniteta nakon hapšenja zbog droge, zaprepastila policajce: Evo šta je radio… (foto, video)

Policajci su zaustavili sanitet registarskih oznaka Raške, na putu između Novog Pazara i tog grada, nakon čega su odlučili da detaljno pregledaju vozilo…

NOVI PAZAR- RAŠKA: Srbija, Crna Heonika, vijesti, četvrtak,14. IX. 2023… 00: 48… NOVI PAZAR- Reakcija vozača saniteta nakon hapšenja zbog droge zaprepastila policajce: Evo šta je radio… (foto, video)

Vozač ambulantnih kola Hitne pomoći iz Raške uhapšen je večeras nedaleko od Novog Pazara nakon što su policajci pronašli tri kilograma marihuane u sanitetu za čijim volanom se nalazio.

Policajci su zaustavili sanitet registarskih oznaka Raške, na putu između Novog Pazara i tog grada, nakon čega su odlučili da detaljno pregledaju vozilo.

– Pre toga, policajci su dobili dojavu da se baš u tom sanitetu nalazi droga. Organizovana je akcija, vozač saniteta je presretnut na putu i ispostavilo se da je dojava bila tačna- kaže izvor iz istrage, piše Informer.

Prema njegovim rečima, nakon što je vozač priveden, kola Hitne pomoći policajci su odvezli ispred policijske stanice u Novom Pazaru, a zatim pronašli drogu u kombiju.

Čitaj još:   Nikolić: Krivokapić na čelu NAJGORE VLADE U ISTORIJI CRNE GORE, da li ćemo agoniju prekinuti izborima, ili na drugi način...(video)

– Privedeni vozač saniteta se sve vrijeme smijao, a u jednom trenutku i mahao slučajnim prolaznicima. On će biti detaljno ispitan o pronađenoj marihuani- priča on.

Podsetimo, sanitet je zaustavljen u blizini naselja Šestovo, kod Novog Pazara.

Direktor Doma zdravlja Milisav Galjak rekao je da očekuje od nadležnih institucija da otkriju istinu.

– Zatečen sam tom informacijom. Apelujem na nadležne da se sazna istina i sankcioniše se bez obzira ko je u pitanju – rekao je Galjak.

Bonus video: U vozilu Hitne službe iz Raške pronađena droga (video)

Osumnjičeni je na saslušanju i biće predat nadležnom Tužilaštvu. Inače, od početka 2022. godine do danas, Kriminalistička policija u Novom Pazaru zaplenila je preko 400 kila različitih vrsta opojnih supstanci.

BONUS VIDEO: Velika zaplena droge u Novom Pazaru! Nosio četiri torbe pune droge pune narkotika

izvor (Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more