IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: TARIK H. UPUCAN U SAČEKUŠİ, DIO METKA OSTAO U GLAVI, povrede koje je zadobio opasne po život… (foto, video)

Dvadesetjednogodišnji mladić Tarik H. hitno je transportovan na Odjeljenje neurohirurgije KC Kragujevac jer su povrede koje je zadobio opasne po život, rekao je za A1 dežurni hirurg Enes Zogić. On dodaje da su rezultati skenera pokazali da je dio metka ostao u glavi.

NOVI PAZAR: Teška tragedija potresla je Novi Pazar kada su se čuli pucnji iz restorana Hotel S, smeštenog u poznatoj Novopazarskoj banji.

Dežurni hirurg novopazarske Opšte bolnice rekao je za A1 da je pacijent pri svijesti i trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali da su rezultati pokazali da se radi o ozbiljnim povredama.

-Kod povrijeđenog je uočen prekid kontinuiteta kostiju lobanje, sa povredom moždanog tkiva i krvnim podlivom u mozgu sa te strane. Rezultati skenera pokazali su i da je cijeli metak ili njegov dio još uvijek u lobanji. Povrede koje je zadobio T.H. su opasne po život i on je hitno transportovan na neurohirurgiju – rekao je Zogić.

Čitaj još:   SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NOVE VAROŠI-Ima povrijedjenih

Inače, dvadesetjednogodišnji mladić povrijeđen je u pucnjavi koja se dogodila u neposrednoj blizini Novopazarske Banje večeras oko 20 sati.

Kako saznaje portal A1 do incidenta je došlo nakon verbalne svađe između Veljka M. i T arika H. Tom prilikom Veljko M. je ispalio dva hica u pravcu Tarika H. Napadač je, kako je rečeno iz policije, nakon incidenta pokušao da pobjegne, ali je ubrzo uhapšen.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more