IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“VIKNUO JE ‘MAMA’ A ONDA VIŠE NIJE PLAKAO”- Ovo je mali BILAL koji je poginuo u Italiji… (foto) 

Portogruaro– Porodica srpskog porijekla nosi tešku tugu nakon tragične smrti godinu i po dana starog Bilala Kurtesi. Pretpostavlja se da je mali Bilal možda postao žrtva saobraćajne nesreće u blizini porodične kuće u naselju Macolada.

Dogodilo se da je dječak pronađen na ulici sa ozbiljnom povredom glave, a njegovi posljednji trenuci ispričani su od strane njegove bake, Đulizar Kurtesi: “Mali je viknuo ‘Mama!’ i onda više nije plakao. Krvario je i nije reagovao, uprkos našim pokušajima da ga osvjestimo.”

Bilalova majka, potresena i u šoku, pohitala je do lokalne bolnice sa svojim sinom u naručju, ali, nažalost, doktori nisu uspjeli da ga spasu, uprkos intenzivnim naporima reanimacije.

U prvim trenucima postojala je pretpostavka da je riječ o kućnoj nesreći. Međutim, naknadne informacije, kao i medicinski nalazi, ukazuju na mogućnost da je dječaka udario automobil dok je igrao ispred kuće. Doktor koji je bio prisutan u bolnici, Antonelo Ćirneli, insistirao je na dodatnim pregledima kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Čitaj još:   STRAVA U NOĆNOM KLUBU: ‘Nisu mogli pobjeći iz buktinje...‘ u požaru smrtno stradalo 13 ljudi... (foto, video)

Dok lokalne novine “Korijere dela Sera” pišu o mogućoj saobraćajnoj nesreći kao uzroku, tačan razlog Bilalove smrti još nije potvrđen. Obdukcija, koja je zakazana za naredne dane, trebala bi pružiti više odgovora, a tužilaštvo je obaviješteno o slučaju.

Zajednica u Portogruaru je šokirana i tuguje zbog gubitka mladog života. Dok se čeka zvanični izvještaj, porodica i prijatelji traže pravdu za Bilala.

izvor: sandzakdanas.me

Čitaj još:   PANIKA, 23 LJUDI PUŠTENO SA KRUZERA BEZ TESTA: Stravična greška koja može mnoge koštati života! (foto)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more