IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković: Podanik Moskve i Beograda nas je svjesnim činjenjem miljama udaljio od EU… (foto)

U ovaj stav staje sva bijeda spoljne politike koju vodi DRITAN Abazović…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti vijesti, petak, 15. IX. 2023… 10: 58… ALEKSANDRA Vuković: Podanik Moskve i Beograda nas je svjesnim činjenjem miljama udaljio od EU… (foto)

Članica Predsjedništva DPS- a i poslanica u Skupštini Aleksandra Vuković-Kuč komentarisala je izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koji je, govoreći o EXPO, između ostalog, kazao da „ako je Đukanović nekome obećao podršku, neka ga potraže u Gorici C“.

U ovaj stav staje sva bijeda spoljne politike koju je vodio i vodi Dritan Abazović, provincijalizam njegovog odnosa prema prijateljskoj susjednoj državi, jednoj od vodećih članica EU, od koje nas je, svjesnim činjenjem, podanik Moskve i Beograda, miljama udaljio, kazala je Aleksandra Vuković, članica Predsjedništva Demokratske partije socijalista i poslanica u Skupštini Crne Gore.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: DPS podnio krivične prijave zbog događaja u kotorskom parlamentu...

Podsjećamo, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović nije želio juče da komentariše pitanje da li je podrška Crne Gore Saudijskoj Arabiji, umjesto Italiji, da bude domaćin Expo 2030. godine kupljena, pošto će ta zemlja finansirati jedan višemilionski projekat u našoj zemlji.

izvor CdM.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more