IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: BORIS Pejović i PES manje da čitaju “Borbu”, politika koju koristite na političkoj sceni je završavala na nivou cenzusa… (foto)

Generalni sekretar Pokreta Evropa sad, Boris Pejović, očito se informiše isključivo preko portala Borba jer jedino je tako – čitajući naslov na istoimenom portalu, mogao da napiše odgovor koji nema apsolutno nikakve veze sa onim što je rečeno od strane Demokratske partije socijalista i naših predstavnika, saopštio je portparol DPS- a Miloš Nikolić. 

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti vijesti, petak, 15. IX. 2023… 11: 58… MILOŠ Nikolić: BORIS Pejović i PES manje da čitaju “Borbu”, politika koju koristite na političkoj sceni je završavala na nivou cenzusa… (foto)

U NSD-u su očito dobro procijenili njegove političke kapacitete, te mu je “za razliku od pozicije u Evropi sad, domet bio angažman zaposlenog u Klubu poslanika Demokratskog fronta..

“Činjenica da generalni sekretar jedne političke partije koja pledira da bude ozbiljna dozvoljava sebi da se upeca na ,,fake news” naslov Borbe, ipak objašnjava zbog čega se Evropa sad nalazi u spontanom padu rejtinga i zbog čega se već tri mjeseca crnogorska javnost zabavlja međusobnim optužbama, podmetanjima i uvredama članova i funkcionera ovog političkog saveza.

Čitaj još:   LIKVIDACIJA Ranka Radoševića Eskobara iz Nikšića, PLAĆENA 100.000 EURA? Pošlog ljeta na Mikonosu bio s poznatom pjevačicom, na dan ubistva uradio OVO... (foto, video)

Ne možemo reći da nas to od Pejovića čudi budući da je on provjereni kadar Andrije Mandića i Nove srpske demokratije”, kaže Nikolić. 

Ipak, kako dodaje, u NSD-u su očito dobro procijenili njegove političke kapacitete, te mu je “za razliku od pozicije u Evropi sad, domet bio angažman zaposlenog u Klubu poslanika Demokratskog fronta”.

“Zato bi i za gospodina Pejovića i za Pokret Evropa sad bilo bolje da manje čitaju Borbu, makar kako se ne bi glupirali na način na koji su to uradili sinoć. A što se tiče Demokratske partije socijalista, nemate razloga da se brinete gospodine Pejoviću…

Politika koja se gradila na retorici koju Vi koristite obavezno je na crnogorskoj političkoj sceni završavala na nivou cenzusa, od nekadašnjeg SNP- a do današnjeg primjera URE.

Zbog toga, pazite šta pričate, jer ipak prepoznajemo neki potencijal u vama. Ukoliko budete dovoljno dobri možda se jednog dana i kvalifikujete da budete naš partner, ali to prvo morate zaslužiti ozbiljnošću i političkom zrelošću. Za sada– nijeste na dobrom putu”, zaključio je MILOŠ Nikolić. 

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Kabinet JAKOVA Milatovića saopštio neistinu, FILIP Vujanović je bio gost austrijskog predsjednika 2014. godine... (foto)

izvor analitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more