IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I DRAMA U SRBIJI: UBILA BIVŠEG MUŽA NA SPAVANJU, SA ĆERKOM I SINOM SAKRILA LEŠ! (foto)

Oglasio se MUP SRBIJE: Evo kada se zločin dogodilo…

POŽAREVAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 15. IX. 2023… 11: 58… UŽAS I DRAMA U SRBIJI: UBILA BIVŠEG MUŽA NA SPAVANJU, SA ĆERKOM I SINOM SAKRILA LEŠ! (foto)

U Srbiji su uhapšene majka Lj.J.(56) i njena kćerka A.A.(31) zbog sumnje da su ubile 56-godišnjeg muškarca u porodičnoj kući.

Ilustracija / Kurir

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, uhapsili su Lj. J. (1967) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo teško ubistvo, kao i A. A. (1992) iz okoline Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo teško ubistvo u pomaganju.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pomaganju, krivična prijava biće podnijeta i protiv tridesetogodišnjeg muškarca za kojim policija intenzivno traga.

Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao.

Čitaj još:   Uznemiravajuće uvrede na račun DŽANANA Muse, prijetili mu i ubistvom, "ukinuo" sve MORBIDNE komentare... (foto, video)

Potom je, kako se sumnja, sa ćerkom A. A. i tridesetogodišnjim sinom, telo prevezla i ostavila u šumi na području Kučeva, gde ga je policija i pronašla.

Osumnjičene su, uz krivičnu prijavu, privedene nadležnom tužilaštvu.

Zatim je sa ćerkom A.A. tijelo bivšeg muža prevezla i ostavila u šumi na području Kučeva. Policija je pronašla tijelo ubijenog čovjeka i uhapsila majku i kćerku, osumnjičene za ubistvo.

Po odobrenju VJT u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje. Saslušanje pred javnim tužiocem VJT u Požarevcu je u toku.

izvor (Blic)

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DRITAN Abazović u društvu gradonačelnika Kijeva VITALIJA Klička: Emotivni razgovor sa bokserskom legendom... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more