IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore: DRITAN Abazović bi da izborima produži cirkus koji predvodi… (foto)

U nastojanju da makar još koji mjesec produži cirkus i lakrdijašenje kojim rukovodi, Dritan Abazović danas je objelodanio ono što zapravo priželjkuje od juna– a to su još jedni parlamentarni izbori, saopštio je danas Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 16. IX. 2023… 12: 18… ALEKSANDAR Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore: DRITAN Abazović bi da izborima produži cirkus koji predvodi… (foto)

To je i očekivano – jer, osim kako Pavićević navodi što bi po svaku cijenu da još malo bude na vlasti, Abazović zna šta i njega i njegove saradnike čeka nakon toga, ukoliko nadležni organi budu radili svoj posao.

“Bez osvrtanja na sve što ostaje iza njegovog karikaturalnog vršenja vlasti, vjerujemo da – pošto već najavljuje vanredne izbore– Abazović planira samostalan nastup URE na njima.

Čitaj još:   LJUBOMIR Filipović: Kulminacija Dritanove Karijere u Kolarcu... (foto, video)

Bez kamufliranja u okviru na brzinu sklepanih koalicija, bez prikrivanja”, kategoričan je sam ALEKSANDAR Pavićević, poručujući da bi tako bilo najpravednije– “da im građani na izborima daju konačnu ocjenu i o njihovom radu i o onome u šta su pretvorili i institucije i državu, šaljući ih duboko ispod cenzusa, u političku prošlost kojoj i pripadaju”…

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more