IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR gori zbog dolaska ADEMA Ljajića: Ovacije, bakljada, pjesma, u rodnom gradu dočekan kao SULTAN… (fotom video)

Vrijeme je da se ozvaniči veliki transfer. Igraće za džabe! A SADA, NASTUPA ADEM; TO ĆE PAMTITI SVI NAVIJAČI FK “NOVI PAZAR”. Ovo je najveće pojačanje u njihovoj historiji…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, vijesti, subota, 16. IX. 2023… 00: 18… NOVI PAZAR gori zbog dolaska ADEMA Ljajića: Ovacije, bakljada, pjesma, u rodnom gradu dočekan kao SULTAN… (fotom video)

Novi Pazar je zvanično predstavio najveće pojačanje u svojoj istoriji – član tog kluba postao je nekadašnji reprezentativac Srbije, Adem Ljajić, koji je u svom rodnom gradu dočekan na spektakularan način.

Jedan od simbola i ponosa novopazarske čaršije, Adem Ljajić, bivši reprezentativac Srbije, često je pokazivao privrženost svom rodnom Novom Pazaru. Čak i u vrijeme svog najvećeg fudbalskog uspona, rijetke dane odmora provodio je sa porodicom i prijateljima u svom gradu.

Adem Ljajić (Foto: Facebook)

Bivši član Bešiktaša i Fatih Karagumruka Adem Ljajić, bez kluba je bio šest mjeseci, a u međuvremenu je trenirao s prvotimcima Novog Pazara na Šutenovcu, Atletskom i Gradskom stadionu.

Čitaj još:   SONJA BISERKO PROČITALA VUČIĆA: “Izgubio podršku Zapada, pričom o 'Otvorenom Balkanu' pokušava da situaciju popravi, ali…” (foto i video)

Vrijeme je da se ozvaniči veliki transfer, vjerovatno najveći u historiji kluba.

ADEM Ljajića je u centru  Novog Pazara dočekao veliki broj navijača u pravoj svečarskoj atmosferi, uz ovacije, bakljadu, vatromet i pesmu.

Ni plejmejker se nije libio da zapeva sa fanovima.

– Pazare jedini, Pazare jedini, najbolji, nikad nećeš biti sam, mi smo tvoji sinovi – pevao je Ljajić u dresu novog kluba zajedno sa navijačima.

Posle toga je usledilo zvanično predstavljanje u prostorijama kluba. 

Ljajić je u Novi Pazar stigao bez obeštećenja, pošto je raskinuo saradnju sa turskim Fatih Karagumrukom. Kako je navedeno, jedini uslov da dođe u tim iz rodnog grada bilo je da igra za džabe.

Čitaj još:   TEHERAN, Obećao Trampu veliko iznenađenje...

Prelazni rok u Srbiji završava se u petak u ponoć.

izvor iBalkan.net
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more