IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Identifikovane sve osobe koje su kopale tunel do depoa Višeg suda, među njima i državljani Srbije… (foto, video)

Sve osobe koje su učestvovale u kopanju tunela do depoa Višeg suda su identifikovane, potvrđeno je nezvanično Portalu Standard iz policije…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 17. IX. 2023… 20: 58… Identifikovane sve osobe koje su kopale tunel do depoa Višeg suda, među njima i državljani Srbije… (foto, video)

Među osumnjičenima je i troje državljana Srbije, što je i razlog zašto će direktor UP Nikola Terzić sjutra boraviti u Beogradu.

Među osumnjičenima je i troje državljana Srbije, što je i razlog zašto će direktor UP Nikola Terzić sjutra boraviti u Beogradu.

Da je neko bio u depou, te da je on ispreturan, saznalo se u ponedjeljak, prilikom redovne kontrole te prostorije, koju vrši arhivar. Nešto kasnije, otkriven je i tunel, i to zahvaljujući službenicama – jedna se najprije požalila na promaju i zatražila da bude ugašena klima, a druga je na to kazala kako taj uređaj ne postoji u depou. 

Čitaj još:   EMIR, PODRŽAO MEKTIĆA: “Pozivam građane na proteste, protiv tebe TEGELTIJA i bande u tužilaštvu, DOSTA JE BILO...”

Tako su najprije otkrili rupu u zidu, a potom i tunel dug četrdesetak metara, koji je kopan iz stana u zgradi koja se nalazi sa druge strane Njegoševe ulice.

Proteklih dana saopšteno je kako je prilikom upada u depo nestalo 19 komada oružja, koje je služilo kao dokazni materijal.

Osumnjičeni su indetifikovani zahvaljući snimcima sa nadzornih kamera u blizi suda, kao i na osnovu materijalnih tragova pronađenih tokom uviđaja….

BONUS VIDEO: BUDIMO BUDNI – Da li bi premijer trebalo da prođe kroz tunel odgovornosti zbog depoa Višeg suda?

izvor Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more