IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mile DODIK GA NIJE UHAPSIO JOŠ, NITI SU GA SRBI GAĐALI JAJIMA: Christian SHMIDT danas u Banja Luci! (foto)

Posjeta Schmidta Banja Luci dolazi nakon brojnih izjava Milorada Dodika da on tamo nije dobrodošao te da bi mu sigurnost bila ugrožen…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 17. IX. 2023… 18: 58… Mile DODIK GA NIJE UHAPSIO JOŠ, NITI SU GA SRBI GAĐALI JAJIMA: Christian SHMIDT danas u Banja Luci! (foto)

Posjeta Schmidta Banja Luci dolazi nakon brojnih izjava Milorada Dodika da on tamo nije dobrodošao te da bi mu sigurnost bila ugrožena.

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt se danas u Banjoj Luci sastao sa biskupom Franjom Komaricom, saopćio je OHR.

Dodaje se da su razgovarali o pravnim i političkim pitanjima u vezi sa projektom širenja kapaciteta Kuće susreta i Evropskog centra za mir i suradnju “Marija Zvijezda” koji uskoro slavi treću godišnjicu. 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. januar 2019. godine

Složili su se oko hitne potrebe za brigom o mlađoj generaciji u BiH. To su Evropljani u Evropi, posvećeni zajedničkim evropskim vrijednostima tolerancije, poštovanja i iskrene suradnje, ne jednoumlju,” rekao je Schmidt te naglasio da on podjednako radi za sve građane Bosne i Hercegovine.

Posjeta Schmidta Banja Luci dolazi nakon brojnih izjava Milorada Dodika da on tamo nije dobrodošao te da bi mu sigurnost bila ugrožena.

izvor (SB)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more