IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga, u kome se „partneri“ međusobno ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju… (foto)

Svim učesnicima famozne WhatsApp grupe, u kojoj potencijalni konstituenti 44. Vlade, jedni druge ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju, ismijavaju i ponižavaju poručujemo da se ne bave Demokratskom partijom socijalista, jer nama ne pada na pamet da budemo dio njihovog političkog brloga.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 17. IX. 2023… 20: 58… DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga, u kome se „partneri“ međusobno ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju… (foto)

Crna Gora da stagnira i nazaduje sve dok se, kako kažu, neko od političkih subjekata ne zapita šta je cilj njihovog političkog angažmana, kao i postoji li zajednička vizija razvoja Crne Gore– na koji način će država doći do članstva u Evropskoj uniji.

Svim učesnicima famozne WhatsApp grupe, u kojoj potencijalni konstituenti 44. Vlade, jedni druge ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju, ismijavaju i ponižavaju poručujemo da se ne bave Demokratskom partijom socijalista, jer nama ne pada na pamet da budemo dio njihovog političkog brloga.

Štaviše, svakim novim danom, raste svijest kod građana zašto je ova grupa avanturista i neznalica, pune tri decenije provela u opoziciji, kao i zašto su za tri godine svoje vlasti razbucali sve što su mogli, pa je ona sramotna rupa u zidu suda, najbolji simbol njihove vladavine- naveli su u saopštenju.

Čitaj još:   Zlatan IBRAHIMOVIĆ, najteži dan u životu: "Sapko me čekao, a onda je samo prestao da diše, kad sam došao"! (foto, video)

Dodaju da će Crna Gora da stagnira i nazaduje sve dok se, kako kažu, neko od političkih subjekata ne zapita šta je cilj njihovog političkog angažmana, kao i postoji li zajednička vizija razvoja Crne Gore – na koji način će država doći do članstva u Evropskoj uniji…

-Dogod su fotelje važnije od principa, a forma od suštine, Crna Gora će da stagnira i nazaduje. U tome ne samo da nećemo da učestvujemo, nego ćemo veoma žestoko napadati vladu stvorenu na trulim kompromisima. I oboriti je kao što smo i prethodne dvije uz vašu nesebičnu pomoć, koju ste nam redovno nudili.

Jer poznato je da učesnici WhatsApp političke pijace, „nikad neće ništa“ sa Demokratskom partijom socijalista – sem kad ovaj njihov vrhovni i jedini princip političkog opstanka, poremeti nepodnošljiva uzajamna mržnja, koja im i sada ne dozvoljava da formiraju vladu- zaključili su.

Čitaj još:   Martinović odbio Vučića: Božićka prihvatila predlog da prekine da gladuje... (foto)

izvor Standard. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more