IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVIĐENA BRUKA- NIJE GA SRAMOTA: Poznati političar snimljen da KRADE i to JEFTIN PROIZVOD, DA LI JE MOGUĆE OVO? (foto, video)

POLITIČAR SNIMLJEN KAKO KRADE KREMU ZA SUNČANJE U BINGU…

BRČKO: BiH, Crna Hronika vijesti, ponedeljak, 18. IX. 2023… 00: 58… NEVIĐENA BRUKA- NIJE GA SRAMOTA: Poznati političar snimljen da KRADE i to JEFTIN PROIZVOD, DA LI JE MOGUĆE OVO? (foto, video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako bosanskohercegovački političar krade kremu za sunčanje u TC Bingo.

Političar Miroslav Sajlović snimljen kako krade kremu za sunčanj

Zamjenik pravobranioca distrikta Brčko Miroslav Sajlović snimljen je kako krade kremu za sunčanje u supermarketu u tom gradu!

Nadzorna kamera je zabeležila trenutak krađe.

Na snimku se vidi kako političar dok se približava kasi, laganim pokretom ruke jednu od dve kreme spušta u kesu. Nakon toga se jasno vidi da je kasirka otkucala i naplatila samo jednu kremu za sunčanje.

Times nezvanično navodi da je povodom krađe od strane političara jedan od tužilaca na kolegijumu Tužilaštva Brčko distrikta BiH pitao da li će biti pokrenuta istraga.

Čitaj još:   ODLIČNE VIJESTI IZ FIBA- e: Luka Garza dobio pravo nastupa za košarkašku reprezentaciju BiH! (foto, vijesti)

– Hoćemo li pokrenuti nešto po pitanju pisanja lokalnih medija o krađi kreme za sunce od strane zaposlenih Pravobranilaštva BD BiH- navodno je pitao tužilac na kolegijumu.

Javni tužilac Zekerija Mujkanović navodno je samo kratko kazao “Nećemo”!

BONUS VIDEO: Se hele opptaket her

izvor Crna Hronika.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more