IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČETVERO SE BORI ZA ŽIVOT: Poznato stanje putnika povrijeđenih u autobuskoj nesreći na magistralnom putu Cetinje– Budva… (foto, video)

Autobus sletio u provaliju na Obzovici, poginule dvije osobe, 22 povrijeđene…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. IX. 2023… 17: 58… ČETVERO SE BORI ZA ŽIVOT: Poznato stanje putnika povrijeđenih u autobuskoj nesreći na magistralnom putu Cetinje– Budva… (foto, video)

Četvero putnika nalazi se u životnoj opasnosti nakon što je autobus u utorak sletio sa puta Cetinje-Budva.

Na lice mjesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dvije sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a, saopštio je direktor HMP.

Na lice mjesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dve sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a, saopštio je direktor HMP.

Direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović kazala je da je sedam pacijenata iz cetinjske bolnice upućeno u tu ustanovu.

Čitaj još:   Popović- Konatar: “Dritan ili izbori”, Stop ucjenjivačima i političarima sa narativom “ja ili niko”... (foto, video)

Sedamnaest povrijeđenih u teškom udesu kod Obzovice je transportovano u Opštu Bolnicu Cetinje, a četiri pacijenta su pregledana u Domu zdravlja Cetinje. Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KCCG, saopštio je direktor Vuk Niković

– Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore primio je poziv oko 12 sati da se desio saobraćajni udes u mestu Obzovica. Na lice mjesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dvije sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC- a- objasnio je Nikovi

Čitaj još:   Za Dan državnosti neradni dani u CRNOJ GORI 13. i 14. jul... (foto, video)

U autobusu se nalazilo 30 putnika, a poginule su dvije osobe.

izvor iBalkan.net/ CdM.me
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more