IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tuča pijanih monaha u Hilandaru, jedan teško povređen… (foto, video)

Na Svetoj Gori u manastiru Hilandar je uhapšen monah koji je pretukao drugog monaha, saopćila je grčka nacionalna televizija ERT.

HILANDAR: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, utorak, 19. IX. 2023… 00: 28… Tuča pijanih monaha u Hilandaru, jedan teško povređen… (foto, video)

Oštećeni je izjavio da ne želi da krivično goni 35- godišnjaka…

Na Svetoj Gori u manastiru Hilandar je uhapšen monah koji je pretukao drugog monaha, saopćila je grčka nacionalna televizija ERT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio u nedelju u 18.30 popodne u arsanu Svetog manastira Hilandara, na Svetoj Gori. Kako se navodi u spisima predmeta, 35- godišnjak je udarao 52-godišnjaka nogama i rukama, kao i plastičnim predmetom.

Pedesetdvogodišnji monah je prvobitno odvezen u Dom zdravlja Karion, gdje mu je ukazana prva pomoć. Potom je prebačen u bolnicu Poligiros, gdje se i dalje liječi od povreda lica. Oštećeni je izjavio da ne želi da krivično goni 35-godišnjaka, a nije tražio ni da ga pregleda ljekar.

Čitaj još:   HITNO: AMBASADA UKRAJINE U BIH TRAŽI OD DODIKA OBJAŠNJENJE I DA VRATI IKONU ...

Optuženi je priveden javnom tužiocu i optužen za nanošenje teške tjelesne povrede i upućen na suđenje Automatskom tročlanom sudu za prekršaje.

BONUS VIDEO: Ο μοναχός που ξυλοκόπησε άλλον μοναχό στον Άγιον Όρος (Monah koji je pretukao drugog monaha na Svetoj Gori)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more