IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FILIP Adžić poručio jednoj novinarki i targetirao medije: Ne bi srećnijih u Crnoj Gori bilo, nego vaših vlasnika da se pobijemo svi među sobom… (foto, video)

FILIP Adžić je odbio da odgovori na pitanja vezana za eventualne propuste u postupanju policije na dan masakra na Cetinju 12.avgusta prošle godine…

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, petak, 22. IX. 2023… 13: 38… FILIP Adžić poručio jednoj novinarki i targetirao medije: Ne bi srećnijih u Crnoj Gori bilo, nego vaših vlasnika da se pobijemo svi među sobom… (foto, video)

Ne bi srećnijih u Crnoj Gori bilo nego vaših vlasnika da se pobijemo svi među sobom. Tako je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić danas poručio jednoj novinarki nakon konferencije za medije.

On je odbio da odgovori na pitanja vezana za eventualne propuste u postupanju policije na dan masakra na Cetinju 12.avgusta prošle godine.

Ipak kaže spreman je da govori o propustima za vrijeme njegovog mandata, ali ne za sve medije.

Uvijek sam otvoren, ne znam da li postoji ijedan ministar unutrašnjih poslova koji imao više komunikacije sa medijima, više gostovanja, više prilika koje je pružio svakom mediju i novinaru da postavi sve ono što ih zanima, uvijek sam na raspolaganju, naravno postoje određeni mediji koji svojim izvještavanjem ne doprinose poboljšanju bezbjednosti u Crnoj Gori, baš naprotiv- ljuljaju bezbjednost u Crnoj Gori…

Oni finansiraju se, i prema mojim informacijama, doduše još uvijek nepotvrđenim, iz nekih nelegalnih sredstava- kazao je odlazeći ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić odgovarajući na pitanje novinarke jedne medijske kuće da li će biti prilike da se sa njim razgovora o propustima u toku njegovog  mandata, uzimajući u obzir da je današnja konferencija za medije bila usko vezana za temu obijanja depoa Višeg suda u Podgorici.

Čitaj još:   OGLASILE SE STUDENTICE KOJE SU VELIČALE RATNOG ZLOČINCA MLADIĆA: Nemaju namjeru nastaviti školovanje u glavnom bh. gradu... (foto, video)

Za te medije, kako je naveo, dok ne utvrde da zaista ne rade u interesu građana i institucija neće davati izjave.

– Svojim medijskim oglašavanjem ti mediji su negdje i stavili do znanja da žele da svakodnevno krvomute po Crnoj Gori, da svakodnevno otvaraju rane građane, da huškaju jedne građane na druge. I zaista ja ne bih tim medijima davao nimalo prostora kada sam ja u pitanju- rekao je Adžić.

Biće, kako dodaje, pozivani na sve konferencije za medije, kada budu i drugi mediji pozvani.

– Imaće priliku da postave pitanje, ali gostovati samo na tim medijima ne planiram ubuduće – kazao je Adžić.

Na pitanje novinarke može li da postavi pitanje van teme, s obzirom na njegov odgovor, kazao je: “Ne možete”.

Prethodno je dobio pitanje do druge novinarke otkada ministar vodi istragu i gdje vidi zakonsko uporište da on iznosi detalje, te zašto policija i dalje ćuti na sva dešavanja od 12. avgusta vezano za masakr na Cetinju.

Čitaj još:   ŽELJKO KOMŠIĆ i BAKIR IZETBEGOVIĆ, ČESTITALI DAN DRŽAVNOSTI BiH: Evo šta su poručili...

– Razumijem vaše pitanje. Izvinjavam se vama što sam rukovodilac organa. Stvarno, žao mi je, moraćete se pomiriti s tom činjenicom, bez obzira na to što vam to smeta, ali tako je kako je – odgovorio je Adžić.

Nakon što je zvanično završena konferencija za medije, a dok se signal još emitovao na Javnom servisu, vidi se ministar koji ustaje od stola i kaže: “Ne bi srećnijih u Crnu Goru bilo nego vaših vlasnika da se pobijemo svi među sobom”.

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more