IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA MISTERIJA: Ženska osoba osumnjičena da je učestvovala u akciji kopanja tunela do depoa… (foto, video)

Krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gdje još uvijek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. 

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 22. IX. 2023… 00: 38… NOVA MISTERIJA: Ženska osoba osumnjičena da je učestvovala u akciji kopanja tunela do depoa… (foto, video)

V.d. direktora uprave policije Nikola Terzić, zamolio je građane ukoliko imaju informaciju o ovoj ženskoj osobi da obavijeste policiju.

V.d. direktora uprave policije Nikola Terzić saopštio je večeras na TV Vijesti ko su identifikovani osumnjičeni da su kopali tunel ispod zgrade podgoričkog Višeg suda koji vodi do depoa.

Kazao je da su četiri lica identifikovana kao osumnjičena i da su državljani Srbije, dodajući da su dva lica još uvijek neidentifikovana. Portal CdM prvi je objavio da crnogorska policija posjeduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, kao i da će javnost biti pozvana da pomogne i podrži njenu identifikaciju.

“Krivičnom prijavom koju će podnijeti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (1970), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) svi državljani Srbije.

Čitaj još:   SRETEN Vujović: Predśednikov srednji prst... (foto, video)

Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gdje još uvijek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte”, rekao je Terzić koji skrinšot lične karte dostavio Televiziji Vijesti.

Zamolio je građane ukoliko imaju informaciju o ovoj ženskoj osobi da obavijeste policiju.

“Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste lice sa fotografije ali nisu njenu podaci.

To je lažni dokument, ali je fotografija, n osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala ui ovim kriminalnim aktivnostima”, istakao je Terzić.

Naglasak koji je imala ova ženska osoba u komunikaciji sa svjedokom, izjava nije bila jasna i ukazivalo je da je lice iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski…

BONUS VIDEO: ŠEST OSUMNJIČENIH ZBOG TUNELA

Čitaj još:   TIJANA Lopičić: Pad Spajićeve maske... (foto)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more