IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLUČAJ Depo: Policija traga za dvije ženske osobe… (foto)

Crnogorski istražitelji tragaju za dvije ženske osobe za koje se sumnja da su umiješanje u obijanje depoa Višeg suda u Podgorici i kopanja tunela do zgrade tog suda. Jedna je njih je sa lične karte koja je juče objavljena na konferenciji za novinare, a druga sa snimka koje su zabilježile nadzorne kamere, saznaje CdM…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 23. IX. 2023… 11: 08… SLUČAJ Depo: Policija traga za dvije ženske osobe… (foto)

Osoba sa lične karte je, prema saznanjima CdM- a potpisala ugovor o zakupu stana iz čijeg podruma je iskopan tunel do depoa Višeg suda i ona je navodno identifikovana.

Riječ je navodno o Podgoričanki K.B. i utvđuje se da li je ona zloupotrebila položaj jedne ženske osobe koja radi u Višem sudu.

Za sada, protiv nje nema krivične prijave i istraga je i dalje u toku.

Portal CdM prvi je objavio da crnogorska policija posjeduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, kao i da će javnost biti pozvana da pomogne i podrži njenu identifikaciju.

Policija je identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umiješana u slučaj kopanja tunela do Višeg suda i pitanje je dana kada će ona biti uhapšena, saopštio je sinoć za TVCG vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić.

Čitaj još:   NEBOJŠA Redžić: Maša i međedi... (foto, video)

“Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode“, kazao je Terzić.

On je pojasnio da ta osoba nije radnik, ni službenik Višeg suda, ali ima određene veze sa jednim službenikom Višeg suda.

„Povezanost je isključivo između jednog službenika Višeg suda i osobe sa fotografije za kojom tragamo i koja je imala svoju ulogu u ovom kriminalnom djelovanju“, kazao je Terzić.

Ova ženska osoba sa lične karte jeste lice sa fotografije ali nisu njenu podaci.

“To je lažni dokument, ali je fotografija, n osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala ui ovim kriminalnim aktivnostima”, istakao je Terzić.

Terzić je rekao i da ta osoba sa fotografije sa druge strane imala određenu povezanost sa licima iz kriminalnog miljea.

Nije htio da kaže koja od dvije kriminalne organizacije iz Crne Gore stoji iza ove akcije.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je da juče na konferenciji za novinare da je riješen slučaj obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, te da imaju dokaze da su u kopanju tunela učetvovali državljani Srbije Milan Marković (53), Veljko Marković, (32), Dejan Jovanović (30), Vladimir Erić (32). (Aleksandra Obradović)

Čitaj još:   VELIKI PREOKRET: Rat pred ruskim vratima- hodaju poraženi vojnici, detonacije odjekuju, panika… (foto, video)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more