IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Zastrašeni funkcioneri PES- a, svoje probleme sa ANDRIJEM Mandićem, da ne rješavaju preko leđa DPS- a… (foto)

Svaki put kada Andrija Mandić krene da namjerno provocira PES, oglasi se neki od članova njihove BIA frakcije i počne da se nemušto pravda, poručio je danas Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista (DPS)…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25. IX. 2023… 00: 28… MILOŠ Nikolić: Zastrašeni funkcioneri PES- a, svoje probleme sa ANDRIJEM Mandićem, da ne rješavaju preko leđa DPS- a… (foto)

MILOŠ Nikolić ocjenjuje da postoje dvije mogućnosti…

“Prva – da to rade iz iskonskog straha od Vučićevih tabloida i Mandićevih napada. Druga – da je u pitanju sistemski pokušaj BIA agenata, stacioniranih u PES- u, da ovu partiju prikažu kao amorfnu i bezobličnu masu, bez minimuma ličnog i političkog integriteta, što im, nažalost, polazi za rukom”, smatra on.

Kao posmatrači ovog mučnog čina, koji, kaže Nikolić, ide ispod nivoa dostojanstva stranke koja pretenduje da čini kičmu buduće vlade, “dužni smo da javno konstatujemo ono što svi primjećuju, i da poručimo zastrašenom PES-u da svoje probleme sa Andrijom Mandićem, koji im je omogućio političku afirmaciju, ne rješavaju preko leđa DPS”.

Čitaj još:   JEZIV UDES, MERCEDESA i VOZA: Stradala na licu mjesta, auto letio nakon sudara...

“Uzgred, za razliku od ovog propadanja Crne Gore, koje je obilježila njihova i Mandićeva “era”, doba koje preplašeni funkcioneri PES-a spominju, nazivajući ga “Đukanovićevom erom”, vrijeme je najvećeg spoljno – političkog i ekonomskog napredovanja savremene Crne Gore”, zaključio je MILOŠ Nikolić….

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more